Red Dead Redemption Trigoly Geliyor!

Hocam Epic Store a bu kadar nefretiniz niye ? Bence rekabet iyidir. Steam son zamanlarda salmaya başladı. Geçen hafta 3 kere çöktü.
  1. Tek el olma çabasından nefret ediyorum, sen de sat Steam de satsın hangisi ucuz ise biz zaten ona yöneliriz. Bir oyunu kendi altına alıp "sadece bizde var, oyunu istiyorsan bize mahkumsun!" duruşları midemi bulandırıyor.
  2. Bilgisayarımda sayısız Launcher olmasını istemiyorum.
  3. Steam'de oturmuş bir sistem var. Büyük bir kütüphanem var. Birkaç oyun için tekrar başka bir platformda kütüphane oluşturmak istemiyorum.
  4. Steam indirimleri muazzam, kuru da olduğunca makul tutmaya çalışıyor.

Biraz daha detay verebilir misin ? Neden epic mağazasında çalışana yaptırsınlar kapak tasarımını ? Tek istedikleri red dead trigoly adında kapak tasarımı mı ? Bana pek doğru bilgi gibi gelmedi kusura bakmayın.

Site içi grafik tasarımı. Oyunun kapak fotoğrafı değil. Tasarımda Red Dead Trigoly Coming Soon falan yazıcak herhalde.

Sadece bir söylentiydi. Yalanlandı zaten bu söylenti. Epic Games exclusive felan gelmeyecek rahat olun.
Kaynak ? Neye göre kesin konuşuyorsunuz ? Özel gelecek demiyorum ama orası hiç belli olmaz. Söylenti olmasına gerek yok. O multi-platform oyun konsollarla sınırlı kalmaz.

Edit: 4chan sitesinde aynı ismi kullanip farklı kişiler konu açabiliyormuş. Tripcode diye olay varmış. O haberi gören biri peşinden trollemek için mario odyssey haberini sallamış olabilir. Yeter ki gelsinde şu haberler yalan olsun sıkıntı yok.

Trilogy derken? Oyunun üçüncüsü ne zaman çıktı ki
Hocam trigoly yi ben kullandım normalda tasarımda RDR 1 - 2 istemişler ama ben Bundle Pack havası versin diye Trigoly yazdım fakat anlamını tam bilmediğimden yanlış kullanmışım. Trigoly den kastım RDR 1 -2 aynı oyunda olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…