Red Switch vs Blue Switch

AlphanAkpunar

Hectopat
Oyuncu değilim, günlük kullanım olarak alacağım. Sizce hangisi genel olarak sesli, daha makul? Blue Switch kullananlar veya kullanmış olanlar vardır illaki, onlar da bir yazsınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu değilim, günlük kullanım olarak alacağım. Sizce hangisi genel olarak sesli, daha makul? Blue Switch kullananlar veya kullanmış olanlar vardır illaki, onlar da bir yazsınlar.

Blue Switch gece pişmanlık yaratır ayrıca Razer Green Switch'de kullandım şu an Red Switch klavye kullanıyorum sesi çok tok ve zevk verici Blue Switch 1 aydan sonra kafa ağrıtır aynı şekil Razer Switch'de öyle bence brown veya Red Switch alın.

Blue Switch gece pişmanlık yaratır ayrıca Razer Green Switch'de kullandım şu an Red Switch klavye kullanıyorum sesi çok tok ve zevk verici Blue Switch 1 aydan sonra kafa ağrıtır aynı şekil Razer Switch'de öyle bence brown veya Red Switch alın.

Yani ben makanik hisli kullanıyorum şu an ancak Red Switch benimki gibi çıkarsa hüsrana uğrarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı