Redbox vs Superbox

Öncelikle merhabalar arkadaşlar.
Yılın 8 ayı evde 4 ayı başka yerde geçiriyoruz. Bunun için taşınabilir internet almaya karar verdik. Piyasada 2 firma var Turkcell Superbox ve Vodafone redbox.
İkisinden birisinin kotasız paketinden almayı düşünüyoruz.
Öncelikle fiyatlara bakınca Vodafone 15Mbps ilk 12 ay 160 + 30(ev dışında başka konumda kullanmak için) = 190 TL kalan 12 ay toplam 210 TL. 24 ay taahhüt.
Turkcell'e gelince fiyatlar biraz daha el yakıyor. Yine aynı şekilde 15 Mbps kotasız toplam 270 TL. 24 ay taahhüt.
Şu anda halihazırda Vodafone hat kullanıyorum ve gün içinde 10 - 15 Mbps arası download 8-10 Mbps upload 38 ms pıng alıyorum. Sabah erken saatlerde 9 10 gibi 25 -30 Mbps download alıyorum. Geceleri ise dün akşam ilk defa denedim saat 23:00 sıralarında 4 - 5 Mbps download veriyordu. Bu gece bir daha deneyeceğim.
Turkcell için ise evde Turkcell hat kullanan yok. Bu yüzden onu test etme şanım yok. Test etsem de o parayı verir miyim bilmiyorum.
Eğer memnun kalmazsam aboneliğimi iptal edebilir miyim? Biliyorum abonelik iptali çok sıkıntılı. Hangisinde daha kolaydır?
Özetle, aranızda Superbox veya Redbox kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Vodafone de abonelik iptali internet değil de normal hat gibi iptal edilebiliyor. Müşteri temsilcisi problem olabiliyor. Bildiğim kadarıyla 15 gün içerisinde iptal edebiliyorsunuz Vodafone'yi. Ben de araştırıyorum. Kullanan arkadaşlar da yorum yaparlarsa daha iyi olur.

Merhaba hocam. Ben Superbox kullanmıştım. Yani şunu diyebilirim merkezi bir yerde oturmama rağmen verdiği hız değerleri ve ping değerleri sürekli değişkenlik gösteriyordu. Superbox ile online oyun oynamak işkence hale geliyordu ping yüzünden. Ben hiç memnun kalmadım açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba hocam. Ben Superbox kullanmıştım. Yani şunu diyebilirim merkezi bir yerde oturmama rağmen verdiği hız değerleri ve ping değerleri sürekli değişkenlik gösteriyordu. Superbox ile online oyun oynamak işkence hale geliyordu ping yüzünden. Ben hiç memnun kalmadım açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam Online oyun pek oynayan birisi değilim genelde Video izliyor ve İnternet'te takılıyorum. PING sıkıntı olur mu?

Hocam Online oyun pek oynayan birisi değilim genelde Video izliyor ve İnternet'te takılıyorum. PING sıkıntı olur mu?
Günlük işler için fazla fazla iş görür ikisi de. Önemli olan sabit şebeke olması. Ben online oyun da oynuyorum ve gayet işimi görüyor.

Geri
Yukarı