Reddeden Kızla Nasıl Arkadaş Olunur?

Bu güzel abinin, önceki konuda yazdıklarını iyice okusaydın farklı olurdu :) ''Git evlenme teklifi et'' , Oha kesin bu kız senin, çikolata çiçek hazırla istemeye git diyen adamların lafına bakarsan böyle olur. İyi olmuş. Her zaman derim ''Hiçbir şey göründüğü gibi değildir...'' Tecrübeyle sabittir. Kızlardan 2 sıcaklık görünce oha bu bana aşık algısı erkeklerde çok fazla var.. Kızlar oyun oynamayı çok seven ve erkekleri parmağında oynatmayı çok seven varlıklardır. Sağ gösterip sol vururlar genellikle.. Kanmayın.

Son düzenleme:
Her şey berbat geçti. Şimdi bu kızla arkadaş olmam lazım.
O tren geçti maalesef. Bazı şeylerin geri dönüşü olmaz. Önünüze ve hayatınıza bakıp yeni insanlara şans tanıyın. Ayrıca sizi istemiyorsa, istemiyordur. Bu kadar basit. Zorlayıp kendinizi küçük düşürmeyin.

Yaş kaç bilmiyorum ama yaş ile de ilgili mi bilmiyorum ya tavsiyem bende bir kızla çok yakındım.Hatta sadece onunla yakındım,şiir ve düz yazı yazdığım için ona da yazmışlığım var. Burası önemli değil fazla yakındık açıldım öyle görmüyormuş hemen çıkardım hayatımdan şimdi geliyor arada yanıma neden düşman belledin beni diyor. Akışına bırak o gelsin hep sen gitme peşine duyguların farklıysa arkadaş olunmaz yüreğine yara olur.Uzaklaş kardeşim o kızdan daha çok yakar seni, unutmada futbolda tek sen bile koşsan sana pas atan yoksa o golü atamazsın. Sana bırak o pası seni koştuğunu koşu yoluna bile bakan yok. En iyisi hızlıca yeni birisiyle tanış. Son olarak seven elbet kazanır ama şimdi eğlenmek gerek :)

Aslında tam bir ret değildi. Beklemiyordum ne diyeceğimi bilmiyorum dedi yüzü kızardı falan.
Öyle olur bana da aynısı geldi ben onun da gönlü var diye düşünüyordum ki arkadaşım ve kuzene döktüm içimi onlar da öyle düşündü. Ama bazen düşünce yanıltıyor beklenti suya düşüyor düşecektir de, bunlara takılma ben şimdi gülüyorum yanımda biri var mı kime gülüyorum diye bakıyor. Alışıcak değişicektir o da sen eğlencene bak onu sil kafandan bak nasıl gözünü batıcak aa dün seviyordu bugün neden böyle oldu diyecek ya gelicek ya da haber yollayacak ağzını yoklayacaklar senin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı