Çözüldü Reddit'ten resim atma banı mı yedim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yagami_Light07

Hectopat
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar normalde pek Reddit kullanan birisi değilim. Arkadaşlar makara olsun diye başlattı. Pek NSFW tarzı içeriklerle de ilgilenmem ama arada birbirimize atıyorduk. Fakat her ne olduysa son 3-4 saattir hiçbir şey atamıyorum resim olarak. Mesajlarım gidiyor ama resimler gitmiyor. Acaba Reddit kullanan var ise aydınlatabilir mi?

Çözüm
Evet androidden giriyorum. Hatta yeni hesap da açtım ama onda da durum aynı. Şimdilik düzelmesini bekliyeyim. Yarında o arkadaşımı bir güzel haşlıyayım Teşekkürler hocam.
Redditten belirli durumlar için yasaklanma/ban yeme durumu yok hocam. Yasak yerseniz kökten gidersiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu Adios!
Redditin öyle bir özelliği yok, profiliniz NSFW olarak işaretlenmiş olabilir. Kontrol etmenizde fayda var.
Öyle olunca Dm'den resim atamama gibi şeyler mi yaşıyoruz? Bu arada ban yediysem de şaşırmam arkadaşlar sağolsun biraz hak ettirdiler.

Öyle olunca DM'den resim atamama gibi şeyler mi yaşıyoruz? Bu arada ban yediysem de şaşırmam arkadaşlar sağ olsun biraz hak ettirdiler.

Hayır, sadece profiliniz blurlanıyor "Spoiler" olarak düşün. Onun dışında Reddit zaten bug'lı bir platform. Başka bir vakit tekrar denediğinizde düzelebilir.

Hayır, sadece attığınız resimler blurlanıyor. "Spoiler" olarak düşün. Onun dışında Reddit zaten bug'lı bir platform. Başka bir vakit tekrar denediğinizde düzelebilir.
Yok hayır blurlamıyor direk resim gitmiyor. Yüklenmeme gibi ama değil. Mesajlarım gidiyor resim gitmiyor. Bu arada şimdi fark ettim ama galiba post da atamıyorum. Bugdan mıdır?

Yok hayır blurlamıyor direk resim gitmiyor. Yüklenmeme gibi ama değil. Mesajlarım gidiyor resim gitmiyor. Bu arada şimdi fark ettim ama galiba post da atamıyorum. Bugdan mıdır?
Aklıma başka bir şey gelmiyor, Android üzerinden giriyorsanız sıkıntı yapabiliyor. Onun dışında shadow ban olduğunu düşünmüyorum, tek taraflı kendi hesabınızdan tespit edemezdiniz.

Aklıma başka bir şey gelmiyor, Android üzerinden giriyorsanız sıkıntı yapabiliyor. Onun dışında shadow ban olduğunu düşünmüyorum, tek taraflı kendi hesabınızdan tespit edemezdiniz.
Evet androidden giriyorum. Hatta yeni hesap da açtım ama onda da durum aynı. Şimdilik düzelmesini bekliyeyim. Yarında o arkadaşımı bir güzel haşlıyayım Teşekkürler hocam.

Redditten belirli durumlar için yasaklanma/ban yeme durumu yok hocam. Yasak yerseniz kökten gidersiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu Adios!

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…