Redfall'ı internetsiz oynamak mümkün olmayacak

Bu konu konulan kilidi anahtarla açmak değil, anahtarla da açamamaktır. Çünkü normalde oyunu satın almak arabanın anahtarına sahip olmakla eşdeğerdir ama Redfall için bu yeterli değil çünkü internete de sahip olmanız gerekiyor. Karşı çıkmakla crack kullanımını desteklemek tamamen alakasız şeyler, yine garip bir örnek. Korsana karşı önlem alacağım diye orijinal alanlara eziyet etmek bir kere çok büyük bir saygısızlıktır, iyi oyun her türlü satıyor zaten korsan falan dinlemeden.

İnternet zorunluluğu saçmalığına en güzel örneklerden biri herkesin zaten bildiği Simcity. DRM için de Callisto Protocol (ilk çıktığındaki rezil optimizasyonunun sebebi olarak gösteriliyordu). Ve son cümlede daha da garip bir yorum, internet sorunuyla da alakası yok. Ben aldım bilgisayarımı ve dışarıdayım, internete bağlı değilim çünkü WiFi evimde ve ben dışarıdayım, böyle bir durumda TürkTelekom'a ne diyebilirsin tam olarak?

Ne alaka oyunu alabilmek için zaten internet gerekiyor? Ki günümüzde stabil internet bir ihtiyaç lüks değil.

SimCity vb örnekler çok eski. Şu an da internet herkesin çok rahat eriştiğini Türkiye ortalamasının bile 35 Mbps olduğu söyleniyor. Ek olarak herkesin telefonun da internette mevcut. + olarak haftalık hediye dağıtıyorlar. Bu durumu sadece abartıyorsunuz.

Callisto Protocol olayını bilmiyorum. Optimizasyon olaylarını diyecekseniz ben alıştım artık cyberpunkk ile beraber artık optimizasyon konusuna biraz daha sakin yaklaşmamız gerek.

Uzun uzun yazdım, tam mesajı atacakken kime ne anlatıyorum diyip vazgeçtim. Size internetinizin eşliğinde oynadığınız oyunlarda keyifli vakitler diliyorum.

Uzun uzun yazdım, tam mesajı atacakken kime ne anlatıyorum deyip vazgeçtim. Size internetinizin eşliğinde oynadığınız oyunlarda keyifli vakitler diliyorum.

Demek istediğini anlıyorum ama korsan kullanımını önleyecek bir yöntem söyle tamam haklısın diyeceğim. En basit yöntem bu. Ve zarar verdiği kesim yok gibi bir şey. 3-5 insan sırf her şeye laf olsun diye uğraşıyor. En son ne zaman internetsiz bilgisayar kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…