petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 9 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar Redmi 8A telefonum çok donduğu için hard reset attım ve MIUI ekranında kaldı. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Arkadaşlar Redmi 8A telefonum çok donduğu için hard reset attım ve MIUI ekranında kaldı. Ne yapacağım?
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.087 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 Güç tuşuyla ses kısma tuşuna basılı tutunca Fastboot yazılı bir yer geliyor mu?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 Recovery yöntemiyle açmayı denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recovery yöntemiyle açmayı denediniz mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
candogan21 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 petro_2 dedi: Arkadaşlar Redmi 8A telefonum çok donduğu için hard reset attım ve MIUI ekranında kaldı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Uzun süre 25-30 saniye güç tuşuna basılı kalın otomatik reset atacaktır redmj 8A çok kronik sorunlu bir telefon böyle şeyler yaşamanız normal
petro_2 dedi: Arkadaşlar Redmi 8A telefonum çok donduğu için hard reset attım ve MIUI ekranında kaldı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Uzun süre 25-30 saniye güç tuşuna basılı kalın otomatik reset atacaktır redmj 8A çok kronik sorunlu bir telefon böyle şeyler yaşamanız normal
petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 9 Eylül 2023 #5 Güç tuşuna basılı tutarak düzelttim teşekkürler. candogan21 dedi: Uzun süre 25-30 saniye güç tuşuna basılı kalın otomatik reset atacaktır redmj 8A çok kronik sorunlu bir telefon böyle şeyler yaşamanız normal Genişletmek için tıkla... Maalesef çok kötü bir telefon. Satıp elimden çıkarmaya çalışıyorum.
Güç tuşuna basılı tutarak düzelttim teşekkürler. candogan21 dedi: Uzun süre 25-30 saniye güç tuşuna basılı kalın otomatik reset atacaktır redmj 8A çok kronik sorunlu bir telefon böyle şeyler yaşamanız normal Genişletmek için tıkla... Maalesef çok kötü bir telefon. Satıp elimden çıkarmaya çalışıyorum.
candogan21 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #6 Çok kötü bir telefon elinizden çıkartmanız en doğrusu olacaktır Çözüm olarak işaretlerseniz çok makbule geçer
Çok kötü bir telefon elinizden çıkartmanız en doğrusu olacaktır Çözüm olarak işaretlerseniz çok makbule geçer