Çözüldü Redmi 9 hard brick oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ama arkadaş cihazı nasıl kapatacak sıkıntı orada. Recoveryden Power off gibi bir işlem de yapamaz. Güç tuşuna 10 saniye bassa zaten reboot atıyor. Şarjın bitmesini beklese saatleri alacak.
Onun için de bir taktiğim var fakat çalışır mı emin değilim. En kötü ihtimalle yarın öğleni bekleriz, cihazın hiç kurtulmamasından iyidir.

Bence auth tool arıyalım onunla disable auth yapınca otomatik olarak Fastboot'ya da fastbootd moduna atması lazımdı. Hem arkadaşın telefonla işi vs olabilir.
Auth Tool kullanacağız zaten fakat onlar fastboot'a atmıyor, Brom için izin veriyor 1 seferlik.

Eğer atarsa işimiz daha kolay olacak tabii, atmasını umuyorum.

Auth tool kullanacağız zaten fakat onlar Fastboot'a atmıyor, brom için izin veriyor 1 seferlik.

Eğer atarsa işimiz daha kolay olacak tabii, atmasını umuyorum.

Arkadaş bunu kullanabilir. Dimensity de bile çalışıyordu bu bende görüp birisinde kullanmıştım ama indirdiğim yer farklıydı. Arkadaş yine de VirusTotal'de taratsın. Videosunu da bırakıyorum aşağıya bayağı kullanışlı bence. Bu konuda başka bir forum adı geçti malum o foruma gittiğinizde sizden para koparmak için elinizdeki toollar ile yapamazsınız diyordu :D. Yapıldığında nasıl yaptınız diye soru yağmuruna tutulmuştu konu. Neyse videosu burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş bunu kullanabilir. Dimensity de bile çalışıyordu bu bende görüp birisinde kullanmıştım ama indirdiğim yer farklıydı. Arkadaş yine de VirusTotal'de taratsın. Videosunu da bırakıyorum aşağıya bayağı kullanışlı bence. Bu konuda başka bir forum adı geçti malum o foruma gittiğinizde sizden para koparmak için elinizdeki toollar ile yapamazsınız diyordu :D. Yapıldığında nasıl yaptınız diye soru yağmuruna tutulmuştu konu. Neyse videosu burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet kesinlikle kullanışlı, ben de kullanmıştım. Tek sorun şu ki bu tür toolların paylaşıldığı siteler biraz "karanlık" oluyor, taranmadan kullanılırsa bir de "PC'deki virüsü nasıl silerim" konusu açılabilir.

Bu konuda başka bir forum adı geçti malum o foruma gittiğinizde sizden para koparmak için elinizdeki toollar ile yapamazsınız diyordu :D. Yapıldığında nasıl yaptınız diye soru yağmuruna tutulmuştu konu.
O forumdaki cevap veren her üye ya kaçak telefon satıcısı ya da dolandırıcı zaten, girilecek son sitedir bu konuda.

Evet kesinlikle kullanışlı, ben de kullanmıştım. Tek sorun şu ki bu tür toolların paylaşıldığı siteler biraz "karanlık" oluyor, taranmadan kullanılırsa bir de "PC'deki virüsü nasıl silerim" konusu açılabilir.

O forumdaki cevap veren her üye ya kaçak telefon satıcısı ya da dolandırıcı zaten, girilecek son sitedir bu konuda.

Vallahi baştan sona komple haklısınız arkadaş bir de sanki telefonu baştan üretiyor gibi 2 kat yüksek fiyat çekiyor. Daha aşağı bir yer bulup söylerseniz de sizin DM i kapatıp bir şey olursa yazmayın diye trip atıyor.

İndirdiğim 2 dosyayı da aynı klasöre çıkarttım.
"Enter the MTK Driver folder Install the MTK Driver for MTK SP flash tool.MTK_Driver_Auto_Installer_SP_Drivers_20160804.exe, Reboot your computer."

MTK Driver isimli bir klasör olmalı, girip belirtilen sürücüyü kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı