Redmi 9T açılmıyor

Jonsares

Kilopat
Daha fazla  
Redmi 9T telefonu bugün kendi isteğimle kapattım yani kendi kendine kapanmadı. Ardından tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı her yolu denedim güç tuşuna basılı tutmayı tüm tuşları aynı anda basmayı sadece güç açma tuşu ve ses açma tuşuna basmayı vs. bütün kombinasyonları denedim olmadı ne yapmam lazım.

Kronik anakart arızası şarjı bitince açılır anakarta ufak bir müdahale gerekiyor.

PC'ye bağladığında aygıt yöneticisinde Qualcomm olarak gözükür dediğim gibi kronik anakart arızası şarjı bitince açılır anakarta ufak bir müdahale gerekiyor.

Yani şarja takmayıp kendi kendine şarjının bitmesini mi beklemeliyim? Olmazsa eğer telefoncuya götürsem ne kadara patlar bana ve telefoncu müdahalesi sonrasında fotoğraflar vs. silinir mi?

O halde telefoncuya hiç gitmeyeyim kendi kendine açılacaksa. Şarjının daha hızlı bitmesi için yapabilceğim bir şey var mı defalarca tuşlara basılı tutmayı vs. denedim umarım bir ayarı bozmamışımdır. Fast boot ekranı vs. de gelmiyor ama dediğin gibi pcye takılınca cihazı tanıyor ve qualcomm yazısı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…