Redmi 9T almayın!

Redmi 9T'den Redmi Note 10S'e geçmiştim ve aşırı rahatlamıştım. Redmi 9T gerçekten alınacak telefon değil. Note 10S'de mükemmel değil ama kesinlikle AMOLED ekranı ve işlemcisiyle daha çok rahatlattı beni.
 
iPhone ve Samsung dışında hiçbir markaya ısınamıyorum.
 
Redmi serisine bulaşmamak en iyisi diye düşünüyorum. Redmi Note 9 kullanıyorum hayatımda bu kadar kötü bir telefon görmedim.
Redmi Note 9S kullanıyorum, iki buçuk sene oldu alalı ama beni zar zor idare eder hale geldi. Ne oyun oynuyorum ne fotoğraf çekiyorum ne de sosyal medya kullanıyorum. Arayüzde saçma sapan donmalar oluyor. Arada Youtube ve Chrome feci şekilde donuyor.
 
Valla hocam bence redmi t9 değil Redmi almasın kimse bence de çünkü ben note 10s kullandım benim bu note 10s telefonumda oyun oynanmıyor 2dakka oynuyon sonra aşırı ısınmadan 7/24 drop yiyon berbat bir telefon bende bu telefonun bu hatalarına dayanamadım oyun rekabet oyunu ve droplardan bişi yapamıorum öfkeleniyorum anlık bir öfke ile telefon aşırı ısındığı için soğusun diye sertifikasına güvenerek su da soğuttum o sertifikayı verenlerin yapacakları işin telefon ıpx3 sertifikası var 3 saniye suya girip çıktı ve su anakartın tam ortasından girdi şu an telefon serviste ve 3 aydır parça bekliyor Redmiler hem insan psikolojisini bozuyor hem de bozulduklarında yedek parçaları yok ben büyük zarardayım günde birkaç sefer stres atmak için oyun oynuyom onun da içine ediyor bu Redmi serisi.
 

Geri
Yukarı