Redmi 9T global ROM'dan EU ROM'a geçince ne olur?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
Redmi 9T cihazıma EU ROM yüklemek istiyorum MIUI 14 herkes daha hızlı diyor ve reklam da yok güncelleyici üzerinden yükleyeceğim kandırma yöntemi ile bir sorun olur mu? Ne gibi özellikleri var eksileri ne artıları ne? Bir de garanti gider mi?

Redmi 9T cihazıma EU ROM yüklemek istiyorum MIUI 14 herkes daha hızlı diyor ve reklam da yok güncelleyici üzerinden yükleyeceğim kandırma yöntemi ile bir sorun olur mu? Ne gibi özellikleri var eksileri ne artıları ne? Bir de garanti gider mi?
Kandırma yöntemi artık işlevsiz

Birkaç telefonda denedim işlevsiz.

Peki benim telefonumda oluyor güncelleyici üzerinden EU ROM'a geçiş yapsam garanti gider mi? Ya da Bootloader kilidini açmam gerekir mi güncelleyici üzerinden yapmak için?

Peki benim telefonumda oluyor güncelleyici üzerinden EU ROM'a geçiş yapsam garanti gider mi? Ya da Bootloader kilidini açmam gerekir mi güncelleyici üzerinden yapmak için?
Kaçak ise gidebilir MTK işlemcilerde gidiyor garanti gitmez bootloader gerekmiyor.

Kaçak ise gidebilir MTK işlemcilerde gidiyor garanti gitmez Bootloader gerekmiyor.

Kaçak değil MediaMarkt'dan aldık güncelleyici ile yükledikten sonra global ROM'a tekrar geri geçebilir miyim tekrar güncelleyici ile?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı