Redmi Airdots tek tarafı çalışmıyor

Ben bayağı denedim ama olmuyor. Şarj alıyor kırmızı ışık yanıyor ama telefona ne bağlanıyor ne de beyaz ışık yanıyor. Çok yöntem denedim sıfırladım da ama olmuyor ne yapayım?

Ben bayağı denedim ama olmuyor. Şarj alıyor kırmızı ışık yanıyor ama telefona ne bağlanıyor ne de beyaz ışık yanıyor. Çok yöntem denedim sıfırladım da ama olmuyor ne yapayım?
Bak ben de yaptığımı sanmıştım ama yapamamışım Sorun sonrasında ara ara tekrar etti ama çözümü o kadar biliyorum ki hiç sorun olmadı. Çalışmayan renk gelmeyen kulaklığa basılı tut tamam mı, düğmeye en az 10 saniye bastığından emin (garanti olsun diye ) sonrasında da elini hiçbir şekilde düğmeden çekmeden (kutuyu önüne aç iki parmağınla tuttuğun kulaklığın silikon kısmını kutudaki yere oturt ve sonrasında düğmeye bastığın parmağını çekmeden öbür parmağını çek ve yuvasına oturt ) orada da rengi gelene kadar bastır. Olana kadar dene korkma ben de çok panik olmuştum ama çözüm net bir şekilde bu (o ilk modeli kaybettim sonradan aldığımda da aynı sorun oldu yine çözdüm bu yöntemle ) . Gerçekten sakin bir kafayla olmadığını düşünüyorsan yine yaz o zaman farklı çözümler bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…