T Tugay46 Zeptopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Bluetooth listesinde iki farklı kulaklık olarak görünüyor sağ ve sol ayrı ayrı görünüyor.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Şubat 2023 #2 İlk önce resetle ve kutudan çıkartıp birbirlerine bağlanmalarını bekle, bir süre sonra tek gözükür.
T Tugay46 Zeptopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 PetrAFather dedi: İlk önce resetle ve kutudan çıkartıp birbirlerine bağlanmalarını bekle, bir süre sonra tek gözükür. Genişletmek için tıkla... Dostum olmadı bi yardım et şunu çözeyim her türlü şeyi denedim
PetrAFather dedi: İlk önce resetle ve kutudan çıkartıp birbirlerine bağlanmalarını bekle, bir süre sonra tek gözükür. Genişletmek için tıkla... Dostum olmadı bi yardım et şunu çözeyim her türlü şeyi denedim
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Şubat 2023 #4 Tugay46 dedi: Dostum olmadı bi yardım et şunu çözeyim her türlü şeyi denedim Genişletmek için tıkla... Hocam kutunun içine kulaklıkları koy ve kapak açıkken dokunmatik tuşa 10 sn. basılı tut. Ardından kulaklıklarının ikisini de aynanda çıkar ve biraz bekle, bluetooht ayarlarından kulaklığı unutmayı da ihmal etme.
Tugay46 dedi: Dostum olmadı bi yardım et şunu çözeyim her türlü şeyi denedim Genişletmek için tıkla... Hocam kutunun içine kulaklıkları koy ve kapak açıkken dokunmatik tuşa 10 sn. basılı tut. Ardından kulaklıklarının ikisini de aynanda çıkar ve biraz bekle, bluetooht ayarlarından kulaklığı unutmayı da ihmal etme.
T Tugay46 Zeptopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 Başka bir çözümü varmı çünkü olmuyo reis bu dediğin