K Knightbekmez Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Redmi buds 4 lite aldım. Uygulama desteği var mı? Ekolayzır vs. ayarları nasıl yapabilirim?
Iguater Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2023 #2 Xiaomi Earbuds isimli uygulaması var.
n0vaz Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 21 Kasım 2023 #3 Uygulaması yoktur. Xiaomi cihazlarda Bluetooth kısmından ayarlanır.
K Knightbekmez Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #4 Iguater dedi: Xiaomi Earbuds isimli uygulaması var. Genişletmek için tıkla... hocam onda lite model desteği yok sanırım, göremedim. n0vaz dedi: Uygulaması yoktur. Xiaomi cihazlarda Bluetooth kısmından ayarlanır. Genişletmek için tıkla... hocam kendi uygulamasında lite model için destek yok sadece ama bakayım ayarlara bir daha Son düzenleme: 21 Kasım 2023
Iguater dedi: Xiaomi Earbuds isimli uygulaması var. Genişletmek için tıkla... hocam onda lite model desteği yok sanırım, göremedim. n0vaz dedi: Uygulaması yoktur. Xiaomi cihazlarda Bluetooth kısmından ayarlanır. Genişletmek için tıkla... hocam kendi uygulamasında lite model için destek yok sadece ama bakayım ayarlara bir daha
EZKINGh Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #5 Knightbekmez dedi: hocam onda lite model desteği yok sanırım, göremedim. hocam kendi uygulamasında lite model için destek yok sadece ama bakayım ayarlara bir daha Genişletmek için tıkla... Hocam konu açılalı uzun oldu ama redmi buds 4 lite modelinin uygulama desteği var mı memnun musunuz?
Knightbekmez dedi: hocam onda lite model desteği yok sanırım, göremedim. hocam kendi uygulamasında lite model için destek yok sadece ama bakayım ayarlara bir daha Genişletmek için tıkla... Hocam konu açılalı uzun oldu ama redmi buds 4 lite modelinin uygulama desteği var mı memnun musunuz?
cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #6 EZKINGh dedi: Hocam konu açılalı uzun oldu ama redmi buds 4 lite modelinin uygulama desteği var mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Buldun mu?
EZKINGh dedi: Hocam konu açılalı uzun oldu ama redmi buds 4 lite modelinin uygulama desteği var mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Buldun mu?
EZKINGh Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #7 cancl7 dedi: Buldun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam lite modeli için yoktu 4 active modelini aldım ama pişmanım, 3 farklı telefondan telefonu uygulamaya tanıtmaya çalıştım ama uygulama bir türlü kulaklıkla eşleşmiyor. Qcy modellerine de bi göz gezdirin derim
cancl7 dedi: Buldun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam lite modeli için yoktu 4 active modelini aldım ama pişmanım, 3 farklı telefondan telefonu uygulamaya tanıtmaya çalıştım ama uygulama bir türlü kulaklıkla eşleşmiyor. Qcy modellerine de bi göz gezdirin derim