Redmi Buds 6 Lite alınır mı?

Outeal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Kullandığım kulaklık bozuldu ve bende Redmi Buds 6 Lite almaya karar verdim ama sonradan öğrendim ki Redmi Buds 6 Lite da toz ve suya karşı koruma yokmuş. Kullanan var mı? Yağmurda rüzgarda büyük sorun oluşturur mu? Varsa önerebileceğiniz benzer fiyatlarda başka kulaklıklar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Realme Buds T100 kullanıyorum toz ve suya karşı dayanıklı 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim şarjı 28 saat gidiyor bence bakmanı öneririm.

Merhaba. Kullandığım kulaklık bozuldu ve bende Redmi Buds 6 Lite almaya karar verdim ama sonradan öğrendim ki Redmi Buds 6 Lite da toz ve suya karşı koruma yokmuş. Kullanan var mı? Yağmurda rüzgarda büyük sorun oluşturur mu? Varsa önerebileceğiniz benzer fiyatlarda başka kulaklıklar var mı?

Satın aldınız mı? Ben de Redmi Buds 6 Lite almayı düşünüyorum fakat dediğiniz durumdan ben de şüpheliyim. Terleme, yağmur gibi durumların problem yaratmasını istemiyorum. Aldıysanız düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Edit: Hocam merhabalar. Sonradan fark ettiğim bir durum, bazı site ve videolarda hiçbir toz ve suya dayanıklılığı olmadığı gösterilse de kulaklık IP54 serifikasına sahip. Bu fiyat bandındaki bir kulaklık için iyi bir sertifika. Kaynak: Xiaomi
1737229495817.png

Son düzenleme:
Geri
Yukarı