Custom ROM Redmi Note 10 Pro en özelleştirilebilir Custom ROM hangisidir?

@Silinen üye, @The Shorekeeper önerileriniz için teşekkürler sanırım bunlara daha önceden bakmıştım fakat niyeyse Pixel Experience tercih ettim.. Daha detaylı araştıracağım umarım istediğim şekilde özelleştirebilme mümkündür.

Ekstra olarak ise; 3-4 aydır Pixel Experience kullanıyorum, MIUI'ya göre daha hızlı pil tükenmesi, discord vb. alternatif uygulamalarda mikrofonun çalışmaması ve cihazın hoparlör sesi azalması gibi sorunlar yaşadım bu genel bir durum mu yoksa ufak bir şanssızlık mı, fikriniz var mı?

@Silinen üye, @The Shorekeeper önerileriniz için teşekkürler sanırım bunlara daha önceden bakmıştım fakat niyeyse PixelExperience tercih ettim. Daha detaylı araştıracağım umarım istediğim şekilde özelleştirebilme mümkündür.

Ekstra olarak ise; 3-4 aydır PixelExperience kullanıyorum, MIUI'ya göre daha hızlı pil tükenmesi, Discord vb. alternatif uygulamalarda mikrofonun çalışmaması ve cihazın hoparlör sesi azalması gibi sorunlar yaşadım bu genel bir durum mu yoksa ufak bir şanssızlık mı, fikriniz var mı?

Normal çünkü resmi bir yazılım değil. Sizin olmanız gereken yazılım MIUI. Sadece bazılarında MIUI çekirdeği var ise biraz daha uyumlu olur tek fark o

@Silinen üye, @The Shorekeeper önerileriniz için teşekkürler sanırım bunlara daha önceden bakmıştım fakat niyeyse PixelExperience tercih ettim. Daha detaylı araştıracağım umarım istediğim şekilde özelleştirebilme mümkündür.

Ekstra olarak ise; 3-4 aydır PixelExperience kullanıyorum, MIUI'ya göre daha hızlı pil tükenmesi, Discord vb. alternatif uygulamalarda mikrofonun çalışmaması ve cihazın hoparlör sesi azalması gibi sorunlar yaşadım bu genel bir durum mu yoksa ufak bir şanssızlık mı, fikriniz var mı?

Genel ve pe sorunu crDroid geç rahatla.

Peki son olarak MIUI'dan PE'ye geçince mantıken Bootloader açmıştım bu tekrar otomatik olarak kapandı mı yoksa hala açık mı? Herhangi bir değişiklikte bulunmadım.

Tekrardan teşekekkürler. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı