Redmi Note 10 Pro Gmail'deki kişileri SIM'e aktarma nasıl yapılır?

KopernikPizza

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Tuşlu telefona geçeceğim ve kişilerimin birçoğu Gmail hesabımda kayıtlı. Gmail hesabımdaki kişileri SIM karta nasıl aktarabilirim? Not: Önemli olanları tek tek kayıt etmek istedim ama kişi değişiklikleri kaydedilemedi uyarısı veriyor ve kayıt etmiyor.

İnternete Google kişiler yazıp siteye girince orada dışa aktar tuşu var(download'ın oku yukarı bakan hali) ona tıklayıp oradan kopyaları sime geçirebilirsiniz. Tuşlu telefona vcf dosyasıyla aktarılıyor mu bilmiyorum ama telefonda sime aktarırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum

İnternete Google kişiler yazıp siteye girince orada dışa aktar tuşu var(download'ın oku yukarı bakan hali) ona tıklayıp oradan kopyaları sime geçirebilirsiniz. Tuşlu telefona vcf dosyasıyla aktarılıyor mu bilmiyorum ama telefonda sime aktarırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.

Evet dediğimiz yeri buldum ama fotoğrafta koyduğum simgeler çıkıyor. En üsttekinde örnek olarak Excel dosyası olarak indiriyor yardımcı olabilir misiniz?
Screenshot_2024-09-08-12-49-46-911_com.android.chrome-edit.jpg

Evet dediğimiz yeri buldum ama fotoğrafta koyduğum simgeler çıkıyor. En üsttekinde örnek olarak Excel dosyası olarak indiriyor yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 2305654
En alttaki seçeneği seçip yükleyin. Yükleyince siz açtığınızda önünüzde seçenekler sunacak telefon Google sim kart gibi. Oradan direkt sim karta numaraları kaydetmiş olursunuz.

En alttaki seçeneği seçip yükleyin. Yükleyince siz açtığınızda önünüzde seçenekler sunacak telefon Google SIM kart gibi. Oradan direkt SIM karta numaraları kaydetmiş olursunuz.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama sizin dediğiniz yerde SIM kartı çıkmıyor yalnızca Google hesaplarım ve cihaza kaydetme seçeneği bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı