P Prometheus09 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 190 13 Mayıs 2023 #31 salig dedi: Bilmiyorum root veya ROM telefonu kullanan kişiye bıraktığı için istediğini indir kaldır her şey kendi elinde oluyor ya neyin zararlı neyin zararsız olup olmadığını anlayamayız bir de güvenlik açısından sıkıntı olur deniyordu bana Genişletmek için tıkla... Bu dediğim kendi orijinal romu, root atmaya gerek yok
salig dedi: Bilmiyorum root veya ROM telefonu kullanan kişiye bıraktığı için istediğini indir kaldır her şey kendi elinde oluyor ya neyin zararlı neyin zararsız olup olmadığını anlayamayız bir de güvenlik açısından sıkıntı olur deniyordu bana Genişletmek için tıkla... Bu dediğim kendi orijinal romu, root atmaya gerek yok
FDY Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 944 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #32 salig dedi: Peki dikkat ediyor musun bir de hangi tel kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10S
salig dedi: Peki dikkat ediyor musun bir de hangi tel kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10S