Redmi Note 10 Pro mu 10S mi?

Herşeyden önce üslubunu biraz daha yumuşak tut. Bu sorun sadece 10S modelinde değil 10 Pro ve harici Xiaomi modellerinde de oluyor.MİUİ 13'ün sorunuydu. Ne yapıp yapmayacağın beni ilgilendirmez. Ben sadece çözüm sundum.

Her şeyden önce üslubunu biraz daha yumuşak tut. Bu sorun sadece 10S modelinde değil 10 Pro ve harici Xiaomi modellerinde de oluyor. MIUI 13'ün sorunuydu. Ne yapıp yapmayacağın beni ilgilendirmez.

Konuyu açan arkadaş bilen herkesin fikrini sormuş. Bende direk kullanıcısı olarak söylemişim. Özellikle mesajıma alıntı yapıp söylediğimin doğru olmadığını telefonda öyle bir sorun olmadığını yazıp duruyorsun, sürekli sorunlarla uğraşan birisin sanırım. Kimse kusura bakmasın da para verip sıfır telefon alıyorum başkası sorunsuz kullanıyorken bende en ufak sorunu kabullenmem. Arkadaş böyle bir sorun yaşayabileceğini göz önünde bulundurup kararını kendi verecek mesajımı alıntılayıp polemik yaratmana gerek yok. Canım sıkıldığı için daha fazla para verip telefonu iade etmedim, satıcı da tartışmasız geri alıp daha önce de birkaç defa iade aldığını öylesine söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…