Redmi Note 10 Pro mu 10S mi?

FeWury

Decapat
Daha fazla  
Instagram, YouTube ve 30-40dk oyun için hangi telefon daha iyi? 10 Pro yarım saat oyunda ne kadar ısınır performansi düşer mi, hangisi alınır?

Instagram, YouTube ve 30-40dk oyun için hangi telefon daha iyi? 10 Pro yarım saat oyunda ne kadar ısınır performansi düşer mi, hangisi alınır?

Tam bilmiyorum ama 10 Pro mantıken daha iyi değil midir? 10s babamda var. Gerçekten kötü bir telefon, kamerası falan. Eğer daha iyi ise 10 Pro alın.

10s aldım gerçekten 1 haftada burnumdan geldi. Aldığım yerle görüşüp fiyat farkını ödeyip Pro'ya geçtim rahat ettim. Wi-Fi ve şebeke cidden MediaTek işlemcide zayıf. Cihazda ısınmada vardı. Kesinlikle Pro.

10s aldım gerçekten 1 haftada burnumdan geldi. Aldığım yerle görüşüp fiyat farkını ödeyip Pro'ya geçtim rahat ettim. Wi-Fi ve şebeke cidden MediaTek işlemcide zayıf. Cihazda ısınmada vardı. Kesinlikle Pro.

İlk aldığımızda bataryası 2-2.5 gün gidiyordu. Şimdi 1 gün anca gidiyor. İlk aldığımız zamanlarda telefon akıcıydı. Şimdi telefonu elime alıyorum kullandığım iPhone 6'ya şükür ediyorum.

Alınabiliyorsa 10 Pro.

İlk aldığımızda bataryası 2-2.5 gün gidiyordu. Şimdi 1 gün anca gidiyor. İlk aldığımız zamanlarda telefon akıcıydı. Şimdi telefonu elime alıyorum kullandığım iPhone 6'ya şükür ediyorum.
MİUİ sürümü ile alakalı batarya durumu vs.

Son versiyonu yüklemiştim daha elden ne gelir? Neden kaynaklı olduğunun bir önemi yok, sonuçta sorunluydu ve şu anda forumlarda hala ısınma benzeri sorunlar devam ediyor.
Son versiyon ile alakalı değil. Temiz ROM kurmadığınız veya hard reset atmadığınız sürece sorunlu sürümde ki hatalar kalıyor.

Son versiyon ile alakalı değil. Temiz ROM kurmadığınız veya hard reset atmadığınız sürece sorunlu sürümde ki hatalar kalıyor.

Dostum, ben gidip sıfır telefon satın alıyorum farkında mısın? Bir de oturup ROM kurup hard reset atıp, versiyon ayarlayıp telefon düzgün çalışsın diye bir çaba mı göstermem gerekiyor? Peki neden o zaman aynı cihazın Pro modelinde hiçbirşeyle uğraşmadan sorunsuz kullanıyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı