Instagram, YouTube ve 30-40dk oyun için hangi telefon daha iyi? 10 Pro yarım saat oyunda ne kadar ısınır performansi düşer mi, hangisi alınır?
Tam bilmiyorum ama 10 Pro mantıken daha iyi değil midir? 10s babamda var. Gerçekten kötü bir telefon, kamerası falan. Eğer daha iyi ise 10 Pro alın.
10s aldım gerçekten 1 haftada burnumdan geldi. Aldığım yerle görüşüp fiyat farkını ödeyip Pro'ya geçtim rahat ettim. Wi-Fi ve şebeke cidden MediaTek işlemcide zayıf. Cihazda ısınmada vardı. Kesinlikle Pro.
Alınabiliyorsa 10 Pro.Instagram, YouTube ve 30-40dk oyun için hangi telefon daha iyi? 10 Pro yarım saat oyunda ne kadar ısınır performansi düşer mi, hangisi alınır?
MİUİ sürümü ile alakalı batarya durumu vs.İlk aldığımızda bataryası 2-2.5 gün gidiyordu. Şimdi 1 gün anca gidiyor. İlk aldığımız zamanlarda telefon akıcıydı. Şimdi telefonu elime alıyorum kullandığım iPhone 6'ya şükür ediyorum.
Alınabiliyorsa 10 Pro.
MIUI sürümü ile alakalı batarya durumu vs.
Son versiyon ile alakalı değil. Temiz ROM kurmadığınız veya hard reset atmadığınız sürece sorunlu sürümde ki hatalar kalıyor.Son versiyonu yüklemiştim daha elden ne gelir? Neden kaynaklı olduğunun bir önemi yok, sonuçta sorunluydu ve şu anda forumlarda hala ısınma benzeri sorunlar devam ediyor.
Son versiyon ile alakalı değil. Temiz ROM kurmadığınız veya hard reset atmadığınız sürece sorunlu sürümde ki hatalar kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.