Güç tuşu ile ses tuşuna aynı anda basılı tutun, bir titreşim olursa güç tuşunu bırakın, boot menüye girene kadar ses tuşunu bırakmayın. Ardından reboot system seçeneğine gelip güç tuşuna basın, ardından exit diyip çıkın. (O menüde ses tuşları yukarı aşağı, güç tuşu seçmedir)Arkadaşlar merhaba. Az önce Redmi Note 10 telefonumu kullanırken birdenbire mavi ekran verip biiiiiiiiiiiip diye ses verdi bir 15-20 saniye kadar bir daha da açılmadı. Ne yapmalıyım?
Direnç kayıtlı değil mi?
Denedim olmadı telefon kaçakGüç tuşu ile ses tuşuna aynı anda basılı tutun, bir titreşim olursa güç tuşunu bırakın, boot menüye girene kadar ses tuşunu bırakmayın. Ardından reboot system seçeneğine gelip güç tuşuna basın, ardından exit diyip çıkın. (O menüde ses tuşları yukarı aşağı, güç tuşu seçmedir)
Yukarıdaki şekilde tepki alamazsanız cihazın garantisi mevcutsa servise yollayın.
Direnç kayıt derken şu kaçak telefonlara atılan IMEI mi?
Telefon kaçak olduğu için telefoncudan imei kaydı yaptırmıştım ancak geçen gün kontrol ettiğimde Samsung’un bir tuşlu telefonun imei olduğu için telefonun kamerası gitmişti bugün mavi ekran verip kapandı sence bununla ilişkili mi (telefonu dün yere dusurdum ancak bisi olmadı)Bende bir zamanlar Note 10S kullanmıştım direnç kayıtlı idi, oyunlarda sürekli 5 saniye belirli aralıklarda kilitlenir sonra devam ederdi. Bu cihazlar pahalı olmadığından direnç kayıt işlemi sırasında dikkatsizce davranılıp cihaza zarar verilebiliyor.
Telefon kaçak olduğu için telefoncudan IMEI kaydı yaptırmıştım ancak geçen gün kontrol ettiğimde Samsung'un bir tuşlu telefonun IMEI olduğu için telefonun kamerası gitmişti bugün mavi ekran verip kapandı sence bununla ilişkili mi (telefonu dün yere dusurdum ancak bir şey olmadı)
Anladım teşekkür ederimDirenç uygulaması esnasında yanlış yere ısı uygulanmış ve oradaki bağlantı noktaları zayıflatılmış ise sen de yere düşürdüğün zaman zayıf bağlantı noktalarının daha da zayıflaması veya kopması gibi bir durum yaşamış olabilirsin, bu yüzden kaçak telefonlar alınmamalıdır.
Ve tuşlu telefon IMEI'si kameranın kullanımına engel değil IMEI olmadan da kamera çalışır. Eğer kamera hiç çalışmıyorduysa o zaman geçmiş olsun adam cihaza zaten hasar vermiş belli ki veya yazılımını alt üst etmiş.
Geçmiş olsun bundan sonra kaçak telefon almaman için sağlam bir nedene sahipsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.