Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Redmi Note 10S telefonumun şarj filexi gevsediginden içini açıp yerine otutturdum lakin yalama bir vidayı sökemedim. Sökmeye calisirken ekran flexinin yarısını kırdım. Bu tamir olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2024
Redmi Note 10S telefonumun şarj filexi gevsediginden içini açıp yerine otutturdum lakin yalama bir vidayı sökemedim. Sökmeye calisirken ekran flexinin yarısını kırdım. Bu tamir olur mu?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.789 Çözümler 22 24 Ağustos 2024 #2 Ys.orj dedi: Redmi Note 10S telefonumun şarj filexi gevsediginden içini açıp yerine otutturdum lakin yalama bir vidayı sökemedim. Sökmeye calisirken ekran flexinin yarısını kırdım. Bu tamir olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Flex kablo ekrana gömülümü çıkar vaziyette mi?
Ys.orj dedi: Redmi Note 10S telefonumun şarj filexi gevsediginden içini açıp yerine otutturdum lakin yalama bir vidayı sökemedim. Sökmeye calisirken ekran flexinin yarısını kırdım. Bu tamir olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Flex kablo ekrana gömülümü çıkar vaziyette mi?
Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 byte.buster dedi: Hocam Flex kablo ekrana gömülümü çıkar vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Flex kablonun takıldığı yerin 5/1'ı kirildi. Ys.orj dedi: Flex kablonun takıldığı yerin 5/1'ı kirildi. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki yeri Dokunmatik var görüntü yok.
byte.buster dedi: Hocam Flex kablo ekrana gömülümü çıkar vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Flex kablonun takıldığı yerin 5/1'ı kirildi. Ys.orj dedi: Flex kablonun takıldığı yerin 5/1'ı kirildi. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki yeri Dokunmatik var görüntü yok.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.789 Çözümler 22 24 Ağustos 2024 #4 Ys.orj dedi: Flex kablonun takıldığı yerin 5/1'ı kirildi. Anakart üzerindeki yeri Dokunmatik var görüntü yok. Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misiniz hocam?
Ys.orj dedi: Flex kablonun takıldığı yerin 5/1'ı kirildi. Anakart üzerindeki yeri Dokunmatik var görüntü yok. Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misiniz hocam?
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #5 Ys.orj dedi: Flex kablonun takıldığı yerin 5/1'ı kirildi. Anakart üzerindeki yeri. Dokunmatik var görüntü yok. Genişletmek için tıkla... Kartın üstündeki konnektörde kırık varsa iyi bir usta konnektör değişimi yapar. Ekranın kendi konnektöründeyse geçmiş olsun. O iflah olmaz.
Ys.orj dedi: Flex kablonun takıldığı yerin 5/1'ı kirildi. Anakart üzerindeki yeri. Dokunmatik var görüntü yok. Genişletmek için tıkla... Kartın üstündeki konnektörde kırık varsa iyi bir usta konnektör değişimi yapar. Ekranın kendi konnektöründeyse geçmiş olsun. O iflah olmaz.
Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 Verdim telefoncuya inşallah drek anakart değişmez.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #7 Ys.orj dedi: Verdim telefoncuya inşallah drek anakart değişmez. Genişletmek için tıkla... Anakart değişimi nedir ya şarj bordu mu bu değiştirsin. Konnektörü oradan kaldırıp yerini temizleyip yeni konnektör yapacak. Umarım cihazı susturmaz.
Ys.orj dedi: Verdim telefoncuya inşallah drek anakart değişmez. Genişletmek için tıkla... Anakart değişimi nedir ya şarj bordu mu bu değiştirsin. Konnektörü oradan kaldırıp yerini temizleyip yeni konnektör yapacak. Umarım cihazı susturmaz.
Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #8 telefoncu 1000 tlfiyat çıakrdı yaptırılırmı
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #9 Ys.orj dedi: Telefoncu 1000 tlfiyat çıakrdı yaptırılırmı. Genişletmek için tıkla... Ne yapacakmış.
Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #10 resimdekini değiştircekmiş