Redmi Note 10S için kaliteli ekran nereden bulunur?

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Selamlar, bu telefona sahibim ve ekranı zaten değiştirmeyi düşünüyordum (çok büyük bir kırık vardı, ekran yarısını kaplıyordu) ve bugün ekran son nefesini verdi. Piyasaya baktığımda düşük kalite AMOLED olmayan ekranların ucuz olduğunu görsem de OLED'e alıştığım için kesinlikle bu tip bir ekran almak istiyorum fakat uygun fiyat bulamıyorum. Tahtakale gibi yerlerde uyguna var mıdır? Yani 2000 TL ile 650 TL arasında uçurum fark var.

Selamlar, bu telefona sahibim ve ekranı zaten değiştirmeyi düşünüyordum (çok büyük bir kırık vardı, ekran yarısını kaplıyordu) ve bugün ekran son nefesini verdi. Piyasaya baktığımda düşük kalite AMOLED olmayan ekranların ucuz olduğunu görsem de OLED'e alıştığım için kesinlikle bu tip bir ekran almak istiyorum fakat uygun fiyat bulamıyorum. Tahtakale gibi yerlerde uyguna var mıdır? Yani 2000 TL ile 650 TL arasında uçurum fark var.

Uyguna o cihazın ekranını bulamazsın hocam. OLED ekran ile TFT (OLED olmayan) ekran arasındaki fark zaten ortada. Piyasada Çin orijinali dediğimiz orijinal muadili ekranlar var OLED olarak. En güçlü silahın onlar. 2000 liranın biraz üstündedir fiyatları. Ben o modele çıkma orijinal bulmaya çalışıyorum aksi takdirde problem çıkarabiliyor.

Çıkma nereden bulabilirim? Çıkma da alırım, fiyatının 2000'den daha uygun olacağını düşünüyorum. Sarı sitede bulamadım çıkma ekran.

Çıkma orijinal 2500'den aşağı bulamazsın. İnternetten asla bulamazsın. Tahtakalede belki bulursun ki o da zor. Bazı teknikçilerde anakartı susmuş kasalı şekilde duruyor olabilir. Bende vardı geçen gün kullandım mesela. Dışarıdan alınmaz onlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı