Redmi Note 10s oyun oynarken 50 dereceye ulaşıyor

Sucuq

Centipat
Daha fazla  
RAM
6GB
Selam,

Elimde Xiaomi Redmi Note 10s telefon var ancak çok fazla ısınıyor. Islemci sıcaklıgını direkt olarak göremiyorum ancak batarya sıcaklıgına bakabiliyorum. Bazen bataryayı 45-50°C'lerde görüyorum ve özellikle 5-10 dk oyun oynadıktan sonra özellikle kamera kısmı elimi yakıyor. Nedir bu? Ne yapabilirim?

Selam,

Elimde Xiaomi Redmi Note 10s telefon var ancak çok fazla ısınıyor. Islemci sıcaklıgını direkt olarak göremiyorum ancak batarya sıcaklıgına bakabiliyorum. Bazen bataryayı 45-50°c'lerde görüyorum ve özellikle 5-10 dk oyun oynadıktan sonra özellikle kamera kısmı elimi yakıyor. Nedir bu? Ne yapabilirim?

Cihazda kozmetik bir sıkıntı olabilir benim cihaz batarya manasında maksimum 43 derece oldu ve dediğin gibi yakıyor YouTube'da bir sürü soğutma yöntemi var olduğun oda sıcaklığı veya en son batarya sıkıntısı olabilir veya yüksek voltaj nedeni ile de olabilir.

Cihazda kozmetik bir sıkıntı olabilir benim cihaz batarya manasında maksimum 43 derece oldu ve dediğin gibi yakıyor YouTube'da bir sürü soğutma yöntemi var olduğun oda sıcaklığı veya en son batarya sıkıntısı olabilir veya yüksek voltaj nedeni ile de olabilir.

Benim demek istedigim islemci cok fazla isiniyor. Bazen telefonu BUZ ile kullaniyorum. Sizde mi Redmi Note 10S kullaniyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı