Emir Talha Şirin Femtopat Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:26 #1 Custom ROM kurmak istiyorum ama bir türlü TWRP kuramadım ve sonrasında tam ne yapacağımdan emin değilim. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:32
Custom ROM kurmak istiyorum ama bir türlü TWRP kuramadım ve sonrasında tam ne yapacağımdan emin değilim. Yardım edebilir misiniz?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.165 Çözümler 51 Yer Bursa Dün 22:36 #2 Emir Talha Şirin dedi: Custom ROM kurmak istiyorum ama bir türlü TWRP kuramadım ve sonrasında tam ne yapacağımdan emin değilim. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapacağın işlemler senin sorumluğun altında bootloader kilidi açık mı? crDroid.net - How to install crDroid 10 for Redmi Note 10S (rosemary) install crDroid 10 for Redmi Note 10S (rosemary) crdroid.net
Emir Talha Şirin dedi: Custom ROM kurmak istiyorum ama bir türlü TWRP kuramadım ve sonrasında tam ne yapacağımdan emin değilim. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapacağın işlemler senin sorumluğun altında bootloader kilidi açık mı? crDroid.net - How to install crDroid 10 for Redmi Note 10S (rosemary) install crDroid 10 for Redmi Note 10S (rosemary) crdroid.net