Custom ROM Redmi Note 12 4G Custom ROM kurarken "Error 1" hatası

emirr4211

Decapat
Daha fazla  
Geçen gün Redmi Note 12 4G telefonuma Custom ROM atmaya kalkıştım fakat başarısız oldum.

İlk olarak.

Bu rehberdeki yönergeleri takip ettim.
  • Backup your imporant files to PC, Memory Card or OTG flash Drive.
  • Boot to Custom recovery.
  • Format Data/Wipe ınternal, cache, dalvik, metadata, ETC.
  • Flash required Firmware version.
  • Flash crDroid ROM.
  • Reflash Custom recovery.
  • Reboot recovery.

Buraya kadar sorun yok fakat.
  • Flash RO2RW.
    Kısmına geldiğimizde RO2W stablebeta sürümünü flashladım TWRP'den fakat benim birkaç bir şey seçmemi istedi ses kısma ses açma falan bastırdı yapamadım, ben de telefonu kapatıp tekrar açtım TWRP'ye girdim bu sefer RO2RW flashlamayayım dedim ve GApps flashlayayim dedim, GApps'da hata verdi error 1 sorun ne olabilir? Benim fazla bir bilgim yok bu konularda rehberi takip ederim sadece, şu an geri stock ROM'dayım.
Flashladığım RO2RW: RO2RW-stablebeta. V3.7.2.1
Flashladığım GApps: NikGApps-CORE-ARM64-15-20250127-signed

Ben yanlış GApps ile RO2RW flashlamış olabilir miyim yardım edebilir misiniz?

Hocam RO2RW dosyasını anlatır mısınız ben onu anlamadım tam olarak bir şeyler seçmemizi söyledi de.

Belirttiğim şekilde kurulum yaparsanız sorun yaşamazsınız
Önce crDroid sonra GApps kurun error1 de içerisinde siste olmadığı için veriyor zaten

Stabe beta kurmuşsunuz zaten benim verdiğim direk stable versiyon bir de onu deneyin

Hem GApps hem de ROM linkini verdim ikisini de indirip kurup dener misiniz?

Stabe beta kurmuşsunuz zaten benim verdiğim direk stable versiyon bir de onu deneyin.

Hocam bir de.

Stabe beta kurmuşsunuz zaten benim verdiğim direk stable versiyon bir de onu deneyin.

Hocam benim stable beta dediğim RO2RW Custom ROM değil.

Hocam bir de.

Hocam benim stable beta dediğim RO2RW Custom ROM değil.

crDroid zaten Custom ROM stable sürüm varken ve daha güncelken siz neden stable beta kullanasınız ki?

Benim verdiğim sürümü kurun hocam sizin kurmaya çalıştığınız eski sürüm olduğu için sıkıntı yaşıyorsunuz ve ZIP ile kurulum daha rahat cihaza TWRP üzerinden clean data yapıp rom>Gapps>wipe cache yaparsanız işiniz çözülecektir verdiğim GApps'te CrDroid'in kendi önerdiği o cihaz için gapps tir

Son düzenleme:
Geri
Yukarı