Redmi Note 12 ile Spotify üzerinden müzik dinlerken çöküyor

tennysonv2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Spotify'da şarkı dinlerken şarkının kapak fotoğrafı kayboluyor bildirim cubugunda da donuyor, çöküyor sanırım uygulama. Sildim tekrar yükledim ama hala oluyor 2 gündür. Kapak fotoğrafı gittiğinde telefonun sistem arayüzü de yanıt vermiyor diye hata verdi. Redmi Note 12.

Bende de aynı sorun var 1 haftadır. (Redmi 9t)

Sanırım çözümü buldum. Spotify'ın bildirimlerini kapatın ayarlardan. Bi süre kullanın daha sonra geri açın. Saçma şekilde işe yarıyor ama sorunun sebebini bulamadım.

Düzeltme: Tekrardan aynı sorun oluştu çözüm işe yaramıyor. Spotify açık olsa bile telefonum kasıyor ve sistem çöküyor devamlı. Gördüğüm en dandik hatalardan.

Son düzenleme:

Hocam bende de aynı sorun vardı bu sabah düzelttim sanırım.

Telefon ayarlarından Spotify'ı açmamız gerek.
Spotify uygulama ayarları>diğer izinler.
Açılan ekranda bende 2. ve 4. seçenek kapalıydı açtım hem albüm kapakları geri geldi hem de bildirim alabiliyorum geçici bir çözüm olabilir. Çok da test etme şansı bulamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-01-07-33-37-791_com.miui.securitycenter-edit.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2024-10-01-07-33-52-967_com.miui.securitycenter-edit.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu çözüm de 1 gün işe yaradı ama tekrar aynı oldu. Artık Spotify'ın özellikler kısmına da giremiyorum virüs gibi hata. Bu gidişle YT müzik geçeceğim sanırım

Bu çözüm de 1 gün işe yaradı ama tekrar aynı oldu. Artık Spotify'ın özellikler kısmına da giremiyorum virüs gibi hata. Bu gidişle YT müzik geçeceğim sanırım.

Evet bende de 1 gün falan işe yaradı acil çözüm lazım.

Bir çözüm daha buldum. Telefonunuzun geliştirici modu açıksa kapatın. Kapalıysa aç kapa yapın. Birkaç saattir stabil Spotify'ım. Bu da işe yaramazsa salıyorum.

Hocam çöküyor dediğin şu mu? kapak fotoğrafı kaybolup donuyor sonra siyah ekran geliyor kilit ekranına düşüyor, doğru mudur?

Bir çözüm daha buldum. Telefonunuzun geliştirici modu açıksa kapatın. Kapalıysa aç kapa yapın. Birkaç saattir stabil Spotify'ım. Bu da işe yaramazsa salıyorum.

Deneyeceğim hocam.

Biraz önce tekrar aynı oldu. Bu kadar dandirik hata görmedim yahu. Kaç tane şey denedim hepsi belli bir süre etki ediyor sonra yine aynı oluyor. Bütün dosyalarıyla beraber silsen de düzelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…