Arkadaşlar Spotify'da şarkı dinlerken şarkının kapak fotoğrafı kayboluyor bildirim cubugunda da donuyor, çöküyor sanırım uygulama. Sildim tekrar yükledim ama hala oluyor 2 gündür. Kapak fotoğrafı gittiğinde telefonun sistem arayüzü de yanıt vermiyor diye hata verdi. Redmi Note 12.
Sanırım çözümü buldum. Spotify'ın bildirimlerini kapatın ayarlardan. Bi süre kullanın daha sonra geri açın. Saçma şekilde işe yarıyor ama sorunun sebebini bulamadım.
Düzeltme: Tekrardan aynı sorun oluştu çözüm işe yaramıyor. Spotify açık olsa bile telefonum kasıyor ve sistem çöküyor devamlı. Gördüğüm en dandik hatalardan.
Arkadaşlar Spotify'da şarkı dinlerken şarkının kapak fotoğrafı kayboluyor bildirim cubugunda da donuyor, çöküyor sanırım uygulama. Sildim tekrar yükledim ama hala oluyor 2 gündür. Kapak fotoğrafı gittiğinde telefonun sistem arayüzü de yanıt vermiyor diye hata verdi. Redmi Note 12.
Hocam bende de aynı sorun vardı bu sabah düzelttim sanırım.
Telefon ayarlarından Spotify'ı açmamız gerek.
Spotify uygulama ayarları>diğer izinler.
Açılan ekranda bende 2. ve 4. seçenek kapalıydı açtım hem albüm kapakları geri geldi hem de bildirim alabiliyorum geçici bir çözüm olabilir. Çok da test etme şansı bulamadım.
Bu çözüm de 1 gün işe yaradı ama tekrar aynı oldu. Artık Spotify'ın özellikler kısmına da giremiyorum virüs gibi hata. Bu gidişle YT müzik geçeceğim sanırım
Bu çözüm de 1 gün işe yaradı ama tekrar aynı oldu. Artık Spotify'ın özellikler kısmına da giremiyorum virüs gibi hata. Bu gidişle YT müzik geçeceğim sanırım.
Bir çözüm daha buldum. Telefonunuzun geliştirici modu açıksa kapatın. Kapalıysa aç kapa yapın. Birkaç saattir stabil Spotify'ım. Bu da işe yaramazsa salıyorum.
Bir çözüm daha buldum. Telefonunuzun geliştirici modu açıksa kapatın. Kapalıysa aç kapa yapın. Birkaç saattir stabil Spotify'ım. Bu da işe yaramazsa salıyorum.
Biraz önce tekrar aynı oldu. Bu kadar dandirik hata görmedim yahu. Kaç tane şey denedim hepsi belli bir süre etki ediyor sonra yine aynı oluyor. Bütün dosyalarıyla beraber silsen de düzelmiyor.