Redmi Note 12 Pro 4G neden HyperOS 2.0 almayacak?

Bütçe
0

xQuery

Centipat
Yer
İzmir/Aliağa
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik mühendisliği
İnternette gördüğüm kadarıyla telefon HyperOS 2.0 almayacak diyorlar. Bu kadar değişir mi ya da neden bu kararı aldılar? Daha 2023'te çıktı telefon.

Dediğin doğru ancak bu telefon Android 11 ile yani MIUI 13 ile çıkmış Android 13 kullanıyor şu an yani kısacası 2 güncelleme almış Redmi cihazları en fazla 2 güncelleme alır ve biter sizinki bu yüzden Android 14 ya da 15 almayacaktır.

İnternette gördüğüm kadarıyla telefon HyperOS 2.0 almayacak diyorlar. Bu kadar değişir mi ya da neden bu kararı aldılar? Daha 2023'te çıktı telefon.
Değişir muhtemelen kesin liste olduğunu sanmam kaynak var mıdır?
Redmi Note 12'nin ve 12S'in alıp Pro'nun almaması saçma.

Değişir muhtemelen kesin liste olduğunu sanmam kaynak var mıdır?
Redmi Note 12'nin ve 12S'in alıp Pro'nun almaması saçma.

Yani bana da öyle geldi ama bilemiyorum çünkü telefonun performansıda harika değil, çoğu Android gibi arada sırada sistem duruyor falan bazen kasıyor. Umarım liste değişir.

Yani bana da öyle geldi ama bilemiyorum çünkü telefonun performansıda harika değil, çoğu Android gibi arada sırada sistem duruyor falan bazen kasıyor. Umarım liste değişir.

Liste değişmezse bile şaşırmam çünkü Xiaomi ve özellikle POCO, Redmi modelli cihazlar genelde güncel kalma yönünde hiçbir çaba sarf etmiyor.

Geri
Yukarı