Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Hocam ben 12-13 saat bakıyorum sorun yaratır mı? Opera rekalm enegelyici olduğu için kullanıyorum şimdi çıkmasın fesatlar.

Sorun yaratacağını sanmıyorum. Şarjı 40 dakikada fullleniyor.

30 dakika LoL oynadım. Şarj 79-dan 74'e düştü. Isınmada olmadı hiç hissetmedim.

Son düzenleme:
İçindeki yazılım global model numarası g ile bitiyor. Etikette ise C ile bitiyor. ROM atılmamış kilit vs kapalı. IMEI'siz kullanıyorum. Kamerasındaki OIS çok kötü çalışıyor. Hiç titreşimleri engellemiyor. Google kamera kurdum titreşimler %90 azaldı. Bir güncellemeye ihtiyacı var. Onun harici sorun sıkıntı yok.

IMEI'siz derken nasıl oluyor hocam bir de C ile bitiyor derken bu videodaki sol telefondaki gibi mi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kuzenimde gördüm çok beğendim o fiyata da uygun bence alınır.

Hocam imeiszi nasıl kullanıyorusunuz bir de direnç olayı falan var mı bu telefonda.

Direnç vs attırmadım. IMEI kaydı yok çift hat olduğu için 8 ay kullanacağım. Yılbaşında sıfırlanacak toplam 16 ay IMEI'siz kullanacağım. O arada gelen güncellemeleri vs yaparım. Daha sonra IMEI atacağım.

Hocam imeiszi nasıl kullanıyorusunuz bir de direnç olayı falan var mı bu telefonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…