Redmi Note 12 Pro 5G telefona manuel olarak HyperOS yüklenir mi?

Bundan önceki konuda sürüm paylaşmış Xiaomi kendi forum sitesindeki mesajlarda ROM'un fake olduğunu söylediler Telegram gruplarındada bundan bahsettiler.

Katılıyorum. Sürüm koduna baktığımda ona uygun sürüm bulamadim o yüzden attığım linki sildim ayrıca resmi olmadığını söylediğiniz ROM'u recoveryden cihazıma kurdum herhangi bir sorun yaşamadım ama tercih sizin

Çok teşekkürler hocam.

Hocam siz recovery ROM mu yoksa Fastboot ROM mu indirdiniz?

Ben recovery kurdum herhangi bir sorun yaşamadım fakat güncellemeden memnun kalmazsan sürümü düşürmek için tüm verilerin siliniyor bilgin olsun.

Hocam ben şimdi yapmaya çalıştım her şeyi, hiçbir şey olmuyor USB'den yükleyin diyor bootloader kilidi açık olması gerekiyormuş, ben de kilidi açacağım, HyperOS yükleyip Mi Flash tooldaki seçenekten yükle ve geri kilitle seçeneğini seçip geri bootloader kilidini kilitleyeceğim, bunun için 1 hafta zaman veriyor ne denediysem 1 haftayı kıramadım mecbur bekleyeceğim.

Globale döndü mü yoksa hala fake Hyper OS mi oldu.

1 yıl aradan sonra konuya dönüş yapayım hocam telefonu MIUI 13.0.2 sürümüne düşürdüm şu an bu sürümde kullanıyorum HyperOS sürümündeyken fake değildi.

1 yıl aradan sonra konuya dönüş yapayım hocam telefonu MIUI 13.0.2 sürümüne düşürdüm şu an bu sürümde kullanıyorum HyperOS sürümündeyken fake değildi.
Nasıl yapıyorsunuz bu işlemleri ben beceremedim çok uğraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…