Redmi Note 12 Pro 5G telefona manuel olarak HyperOS yüklenir mi?

stenntugra

Decapat
Daha fazla  
Redmi Note 12 Pro 5G telefona manuel HyperOS yüklenir mi?
Yükleniyorsa bile site önerir misiniz? ben bu siteyi buldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu siteden guncelledim hocam az önce tavsiye ederim. Direk. ZIP dosyasini indirip ayarlardan kurabilirsin.

Kardeşim cihazında fake ROM var güncelleme gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. Telegram gruplarında fake ROM olarak görünüyor kodu hiç cihaz modelli ile eşleşmiyor.

Ben bu siteden guncelledim hocam az önce tavsiye ederim. Direk. ZIP dosyasini indirip ayarlardan kurabilirsin.

Peki kurtarma ROM'unu mu yoksa hızlı önyükleme ROM'unu mu indirmem gerek?

Kardeşim cihazında fake ROM var güncelleme gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. Telegram gruplarında fake ROM olarak görünüyor kodu hiç cihaz modelli ile eşleşmiyor.

Anlıyorum hocam, sizi de darlamak istemem fakat bu durumdan kurtulmak da isterim fake ROM nedir ne değildir herhangi bir tehlikesi eksisi artısı var mı hiçbir fikrim yok aşırı şüpheye düştüm.

İçindeki ROM Xiaomi tarafından yayınlanmamış başka birileri tarafından yayınlanmamış güncellemeyi onlar yayımlanması lazım. Tehlikeli mi değil mi bilmiyorum.

İçindeki ROM Xiaomi tarafından yayınlanmamış başka birileri tarafından yayınlanmamış güncellemeyi onlar yayımlanması lazım. Tehlikeli mi değil mi bilmiyorum.
Çok teşekkürler hocam.

Hocam şu an sizin telefonunuza HyperOS ROM'u yayınlanmamış güncellemeyi beklerseniz çok uzun sürecektir şu an manuel guncelleme için bile dosya yayınlanmamış.

Hocam siz recovery ROM mu yoksa Fastboot ROM mu indirdiniz?

Sürüm paylaşmamış nasıl anladınız fake ROM olduğunu? Bildiğim kadarıyla fake ROM hiçbir zaman güncelleme almıyor. Çünkü adı üstünde fake.

Sürüm paylaşmamış nasıl anladınız fake ROM olduğunu? Bildiğim kadarıyla fake ROM hiçbir zaman güncelleme almıyor. Çünkü adı üstünde fake.

Bundan önceki konuda sürüm paylaşmış xiaomi kendi forum sitesindeki mesajlarda ROM'un fake olduğunu söylediler Telegram gruplarındada bundan bahsettiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı