Redmi Note 12 Pro deprem bildirimi göndermiyor

MetoB4BEY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı=Nvidia GeForce 940M
İşlemci=Intel Core i5 5200U
HDD=ST750LM022 HN-M750MBB
İşletim Sistemi=Windows 10
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Selamlar Technopat ailesi. Redmi Note 12 Pro 4G cihazımda deprem uyarıları, konum ve internet açık olduğu halde son zamanlarda olan 4,5 üstü depremlerde hiçbir uyarı yollamamaktadır. (cihaz orijinal ve 0'dır)

Benim şarja bağlı değilken uyarı geldi, arka planda konum ya da internet bağlantısı pil tasarruf ayarıyla uykuya yatıyor olmasın? Benim Vivo X100 Pro telefonuma Wi-Fi'dan, şarja bağlı değilken bildirim geldi. Google hesabın açık mı cihazda?

(Yanlış biliyor olabilirim.) Bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorum ama Google'ın güvenlik adlı uygulamasında 4.5 ya da 5.0 altı depremlerde cihaz uyarı moduna geçmiyor. Ben Play Store da popüler olan bir uygulama var onu kullanıyorum. Minimum şiddeti ayarlayabiliyorsun. İsterseniz bir göz atın. Deprem yazınca direk çıkıyor zaten.

Selamlar Technopat ailesi. Redmi Note 12 Pro 4G cihazımda deprem uyarıları, konum ve internet açık olduğu halde son zamanlarda olan 4,5 üstü depremlerde hiçbir uyarı yollamamaktadır. (cihaz orijinal ve 0'dır)

Ayarlardan güvenlik ve acil durum kısmına gir orada deprem uyarıları açık mı bir bak genelde orası kapalı oluyor.

Benim şarja bağlı değilken uyarı geldi, arka planda konum ya da internet bağlantısı pil tasarruf ayarıyla uykuya yatıyor olmasın? Benim Vivo X100 Pro telefonuma Wi-Fi'dan, şarja bağlı değilken bildirim geldi. Google hesabın açık mı cihazda?
Google hesabım açık hocam. Konum ya da internet bağlantım uykuya yatmıyor kontrol ettim. Hem mobil veriden hem de Wi-Fi ye farklı saatlerde bağlıyken 2 depremde de bildirim gelmedi.

Ayarlardan güvenlik ve acil durum kısmına gir orada deprem uyarıları açık mı bir bak genelde orası kapalı oluyor.
Açık hocam.

(Yanlış biliyor olabilirim.) Bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorum ama Google'ın güvenlik adlı uygulamasında 4.5 ya da 5.0 altı depremlerde cihaz uyarı moduna geçmiyor. Ben Play Store da popüler olan bir uygulama var onu kullanıyorum. Minimum şiddeti ayarlayabiliyorsun. İsterseniz bir göz atın. Deprem yazınca direk çıkıyor zaten.
4,6 şiddetinde artçı bir depreme uyarı atmadı. Öneri için teşekkürler bakacağım.

Bunlar yetmez şarja sa bağlı olmalı.
Mantıksız dediğiniz. O zaman hiç açmasak daha yararlı. Çevremdeki insanlar cihazları şarja bağlı değilken bildirim aldı.

O zaman bir sistem güncellemesi var mı bak.
Pil ayarları izinler falan da bazen engelleyebilir oralara bir göz at.
Bu sabah güncelledim cihazımı. İzinlere göz attım herhangi bir sorun yok.

Bu arada şimdi okurken aklıma geldi: Her ufak depremde uyarı görmek de psikolojik olarak yıpratabilir.
Hocam büyük Marmara depremi için hazırlıklı olmak lazım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı