Redmi Note 12 Pro Plus pil performansı için ROM önerisi

Niko000

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Cihazım Redmi Note 12 Pro Plus. Bana pil çok gitmesi lazım. Pil performansı. Şu an EU ROM kullanıyorum. Sizce hangi ROM iyidir pil konusunda? Global, EU, Hindistan, Endonezya?

Türkiye'de yaşıyorsanız global ROM kullanacağınız en iyi ROM. Hem şebeke hem de geri kalan özellikler için en sıkıntısız ROM global olandır. Şarj için reklam ve teşhis hizmetlerini kapatın. NFC, Bluetooth ve vb. özellikleri kullanmadığınız sürece kapalı tutun. VoWiFi kullanmıyorsanız kapatın. Kullanmadığınız gereksiz uygulamaları telefondan silin. Bir de telefonu yeni kullanmaya başladıysanız en az 1 ay yeni yazılımın cihaza optimize olmasını bekleyin. Telefonu kullandıkça şarjınız daha iyi gidecek daha performanslı olacaktır.

Türkiye'de yaşıyorsanız global ROM kullanacağınız en iyi ROM. Hem şebeke hem de geri kalan özellikler için en sıkıntısız ROM global olandır. Şarj için reklam ve teşhis hizmetlerini kapatın. NFC, Bluetooth ve vb. özellikleri kullanmadığınız sürece kapalı tutun. VoWiFi kullanmıyorsanız kapatın. Kullanmadığınız gereksiz uygulamaları telefondan silin. Bir de telefonu yeni kullanmaya başladıysanız en az 1 ay yeni yazılımın cihaza optimize olmasını bekleyin. Telefonu kullandıkça şarjınız daha iyi gidecek daha performanslı olacaktır.

Təşəkkürlər. Global kurdum. Once eea kurmusdum. Bu ROM'dan kat kat iyiydi. Son 2ayda eea gelen guncelleme cihaz kasmaya basladi, ve pil sorunu yasandi. Once bu sorunu globalda yasamisdim. Artik globalda sorun yok. Təşəkkürlər onerin için 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı