Redmi Note 13 Evolution X nasıl kurulur?

Peuxhell

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Redmi Note 13 cihaza sahibim MIUI ve HyperOS beğenmiyorum, bu yüzden Evolution X kurmak istiyorum ama pek bilgim yok. Bootloader ve diğer konularda yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba, Redmi Note 13 cihaza sahibim MIUI ve HyperOS beğenmiyorum, bu yüzden Evolution X kurmak istiyorum ama pek bilgim yok. Bootloader ve diğer konularda yardımcı olabilecek var mı?
Bootloader kilidin açık mı, kontrol et.

Telefonu kapat.
Açılırken çentiğin alt kısmında açık bir kilit işareti var mı yok mu kontrol et sonucu bildir.

Bootloader kilidin açık mı, kontrol et.

Telefonu kapat.
Açılırken çentiğin alt kısmında açık bir kilit işareti var mı yok mu kontrol et sonucu bildir.
Yok açık değil.

Yok açık değil.
Mi hesabı ekleyin.
Cihaza bir SIM kart takın.
Telefon hakkında kısmından OS sürümüne 5 defa dokunun.
Geri gelin. Aşağı kaydırın.
Ek ayarlar veya ek özelliklere tıklayın.
Aşağı kaydırın, geliştirici seçeneklerine girin.
Mi kilit açma durumuna tıklayın. Kabul et yazana basın.
Şimdi mobil verinizi açın ve Hesap ekle yazana basın.
Mobil verinizi kapatın ve tekrar WiFi ağınıza bağlanın.
7 gün bekleyin.

Bu şekilde yapın, SIM kartı işlemleri yaptıktan sonra çıkarmayın, Mi Hesabını da kaldırmayın. 7 gün sonra tekrar yazın. Gerekli işlemlerin devamını yazacağım.

Tamamdır teşekkürler bir de bootloaderin garanti dışı bıraktığını biliyorum fakat bir sorun olursa stock roma dönüp kilidi kapatırsam garantiye girer mi? Gerçi garantide de pek işe yaramıyor bence eski telefonumu ücretle yapmışlardı.

Giredebilir girmeyedebilir, hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…