Redmi Note 13 Pro 5G şarjı 15W civarı oluyor

farukklls

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta Redmi Note 13 Pro 5G aldım ve 67W hızlı şarj var. Merak edip accubattery uygulamasını yükledim ama şarj hızına baktığım da 15W civarı oluyor, neden bu kadar az? Orijinal adaptör ve kablo olmasına rağmen.

Dosya Ekleri

• SAVE_20241106_210336.jpg
    SAVE_20241106_210336.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
O 15W değeri şarj hızı değil, bataryada şu anda bulunan enerji miktarı.
Bataryanın Watt değerinden kapasitesi ise bataryanın miliamper kapasitesinin 1000'e bölünüp bataryanın voltajı ile çarpılması ile bulunur.
Ek olarak terimi normalde Wh (Watt Hour) olması gerek, AccuBatery yanlış terim kullanmış.

Edit: AccuBattery "Battery Current" (Batarya Akımı) kelimesini Mevcut Şarj olarak çevirdiği için hataya düşmüşüm, uygulama anlık şarj hızı bilgisini gösteriyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta Redmi Note 13 Pro 5G aldım ve 67W hızlı şarj var. Merak edip accubattery uygulamasını yükledim ama şarj hızına baktığım da 15W civarı oluyor, neden bu kadar az? Orijinal adaptör ve kablo olmasına rağmen.

Hocam bir uygulamanın anlık watt değerini ölçmesinin mümkün olacağını sanmıyorum itibar etme o telefon 30 dakikada falan şarj olan bir telefon oluyorsa sıkıntı yok demektir.

Hocam bir uygulamanın anlık watt değerini ölçmesinin mümkün olacağını sanmıyorum itibar etme o telefon 30 dakikada falan şarj olan bir telefon oluyorsa sıkıntı yok demektir.

Android kullanılan miliamper miktarını ve batarya kapasitesini sürekli kaydediyor. Bu uygulamalar da kullanılan değeri bataryanın kapasitesinden çıkarıp ne kadar şarj kaldığını buluyor.

Android kullanılan miliamper miktarını ve batarya kapasitesini sürekli kaydediyor. Bu uygulamalar da kullanılan değeri bataryanın kapasitesinden çıkarıp ne kadar şarj kaldığını buluyor.

Doğrudur hocam ancak adaptör 67W diye her saniye 67W verse ortada ne adaptör ne telefon kalır :) zaten Turbo şarj diyorsa problem yok.

Arka planda çalışması için gerekli izinleri verip ekran kapalı test yapın çünkü belli bir sıcaklıktan sonra güvenlik amaçlı ekran açık hâldeki şarj hızı kısıtlanıyor.
O 15W değeri şarj hızı değil, bataryada şu anda bulunan enerji miktarı.
Bu bilgi yanlış zira teyit amaçlı uygulamayı indirdiğimde anlık MA ve W değeri gösterdi.

Telefon hizli şarj oluyor mu? Oluyorsa problem yok demektir.

Oluyor.

Telefon hizli şarj oluyor mu? Oluyorsa problem yok demektir.

Oluyor.

Hocam şarj oluyor sıkıntı yok onda 40 dk de falan tam şarj oluyor.

Bir de Ampere uygulamasında çıkan sonucu söyler misiniz?

Hocam burada watt yazmıyor ama 4000ma ve 4.500 voltaj var.

Hocam şarja taktığınızda 67W Turbo yazıyorsa sorun yok.
Yazıyor evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı