Redmi Note 13 Pro açıkken şarj almıyor

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba, Redmi Note 13 Pro cihazım var. Daha yeni, neredeyse 7 aylık ama son günlerde şarj oluyor göstermesine ragmen şarj hep aynı kalıyor. Yani 19 taktıysam sarja 3 saat sonra bile yine 19. bunu her şarj kablosunda yapıyor, sadece telefonu komple kapatınca şarj oluyor, sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
IMEI'de kaçaksa (yazılım atılmışsa) siz güncellerseniz IMEI Gider. bu satın aldığınız yerle yazılımsal bir hata olabilir.

Atmayacağım zaten deneyimledigim için biliyorum aldıgım yere götüreceğim artık bir de şarj olmuyor derken soyle olmuyor şarj oluyor diye gösteriyor ama şarj hep aynı takılı kalıyor.
Hocam Telefonu Narde IMEI Attırdıysanız oraya götürün. orda sorundan bahsedin Büyük ihtimalle yazılımdan alakalı. Fotoğraflarınızı yedeklerler güncelleme gerekirse yaparlar sonra tekrar ımeı atarlar.

Son düzenleme:
Atmayacağım zaten deneyimledigim için biliyorum aldıgım yere götüreceğim artık bir de şarj olmuyor derken soyle olmuyor şarj oluyor diye gösteriyor ama şarj hep aynı takılı kalıyor.

Play Store'den Ampere adlı uygulamayi indirip şarja taktiğin zamanki çıkan değerleri atabilir misin? Cihazın kapalıyken normal hızda şarj olduğuna eminsen yazılımsal değil ise şarj boardı ile alakalı bir sorun olmuş olabilir.

İndirip atacagım hemen.

Hocam gerilim yazan yerimi atacagım.

Yeşil olarak mAh değeri verir ortalama olarak ne kadar şarj yüzde 80'in ustundeyse yanıltıcı olabilir.

Gerilim 3952mv civarı mAh4 şarj seviyesi 48 şarj olma hızı 3.86watt

Hocam 3.86 watt çok yawaş değil mi?

Evet yavas bende buradan fark ettim bu kadar düşük oldugunu güzel bir adaptör oneriniz varsa link atar mısınız fiyatı da uygun olursa bir de uygulamadan sonra şarj oluyor acıkkan bu şarj detaylı görunumunu kilit ekranına koyabilir miyim bir de.

Hocam 3.86 watt çok yawaş değil mi?

Orijinal kablosu ile mi şarj ettiniz?

Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…