Redmi Note 13 Pro açıkken şarj almıyor

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba, Redmi Note 13 Pro cihazım var. Daha yeni, neredeyse 7 aylık ama son günlerde şarj oluyor göstermesine ragmen şarj hep aynı kalıyor. Yani 19 taktıysam sarja 3 saat sonra bile yine 19. bunu her şarj kablosunda yapıyor, sadece telefonu komple kapatınca şarj oluyor, sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Redmi Note 13 Pro cihazım var. Daha yeni, neredeyse 7 aylık ama son günlerde şarj oluyor göstermesine ragmen şarj hep aynı kalıyor. Yani 19 taktıysam sarja 3 saat sonra bile yine 19. bunu her şarj kablosunda yapıyor, sadece telefonu komple kapatınca şarj oluyor, sorun nedir?
hocam cihazınızın garantisi varsa teknik servis bir baksın derim devrelerinde veya yazılımsal bir sıkıntı olabilir.

Yazilimsal diye tahmin ediyorum cihazın kapalıyken normalde olması gerektigi hızda şarj oluyorsa güncelleyici üzerinden en son güncelleme paketini indir e basıp yazılım güncellemesi yapın

Yazilimsal diye tahmin ediyorum cihazın kapalıyken normalde olması gerektigi hızda şarj oluyorsa güncelleyici üzerinden en son güncelleme paketini indir e basıp yazılım güncellemesi yapın.

Vallahi onu yapmaya biraz cekiniyorum eski telefonumda yaptığımda işletim sistemi çop olmuştu.

Hocam yurt dışı ise siz güncelleme atmayın.

Atmayacağım zaten deneyimledigim için biliyorum aldıgım yere götüreceğim artık bir de şarj olmuyor derken soyle olmuyor şarj oluyor diye gösteriyor ama şarj hep aynı takılı kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı