Redmi Note 13 Pro HyperOS güncellemesi yapılmalı mı?

YilmaZ08

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba. 21 Ağustos'ta Redmi Note 13 Pro aldım ve HyperOS güncellemesi var. Birkaç yerden okuduğumda yapmayın diyorlardı sizce yapmalı mıyım yapanlar varsa deneyimlerinden bilgiler almak isterim teşekkür ederim.

1726237970052.png

Merhaba. 21 Ağustos'ta Redmi Note 13 Pro aldım ve HyperOS güncellemesi var. Birkaç yerden okuduğumda yapmayın diyorlardı sizce yapmalı mıyım yapanlar varsa deneyimlerinden bilgiler almak isterim teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2309539

Mi UI'dan daha performanslı bir yazılım olduğunu söylüyorlar. Bence kur

Eki Görüntüle 2309539

Hocam konuya çöktüm hala buralarda iseniz akicilikta bir sorun oldu mu?

Çok rahat kullanıyorum şu an aynı telefondayım ve HyperOS 2.0.5.0.vnfmıxm sürümünü kullanıyorum.

Cihazınıs yurtdısı mıydı benim telefon yurt dısı telefoncu direnc ile M66 takmıs içine guncellesem bir şey olur mu acaba?

Cihazınıs yurt dışı mıydı benim telefon yurt dısı telefoncu direnc ile M66 takmıs içine guncellesem bir şey olur mu acaba?

Benimki yurt içi cihaz mı Store'den almıştım sizinki yurt dışı olduğu için güncelleme de cihaz bootloopa düşebilir, IMEI gidebilir, hardbrick olabilir. Eski telefonum Redmi Note 9 merlin cihazım da yurtdışıydı onda da güncelleme gösterirdi yeni MIUI sürümlerine. Hiç yapmadan direk Custom ROM (LineageOS+GApps) atmıştım içine eğer biraz bilgin varsa Custom ROM yapabilirsin.

Benimki yurt içi cihaz mı Store'den almıştım sizinki yurt dışı olduğu için güncelleme de cihaz bootloopa düşebilir, IMEI gidebilir, hardbrick olabilir. Eski telefonum Redmi Note 9 merlin cihazım da yurtdışıydı onda da güncelleme gösterirdi yeni MIUI sürümlerine. Hiç yapmadan direk Custom ROM (LineageOS) atmıştım içine eğer biraz bilgin varsa Custom ROM yapabilirsin.

Bazıları da bu modelde direnc kayıt oldugu için bir şey olmadıgını soyluyor cok kararsız kaldım.

Ayarlarda gösteriyor değil mi HyperOS güncellemesi? Ve cihazda direnç var daha önce dirençli bir cihazla karşılaşmadım ota güncellemesi yapılırsa sorun olmaz diye biliyorum ama siz yine de bir bilenden bilgi alırsanız çok daha iyi olur.

Ayarlarda gösteriyor değil mi HyperOS güncellemesi? Ve cihazda direnç var daha önce dirençli bir cihazla karşılaşmadım ota güncellemesi yapılırsa sorun olmaz diye biliyorum ama siz yine de bir bilenden bilgi alırsanız çok daha iyi olur.

Evet ayarlarda gorunuyor HyperOS cihaz direncli bu modelde sadece direnc oluyormus.

Benimki yurt içi cihaz mı Store'den almıştım sizinki yurt dışı olduğu için güncelleme de cihaz bootloopa düşebilir, IMEI gidebilir, hardbrick olabilir. Eski telefonum Redmi Note 9 merlin cihazım da yurtdışıydı onda da güncelleme gösterirdi yeni MIUI sürümlerine. Hiç yapmadan direk Custom ROM (LineageOS+GApps) atmıştım içine eğer biraz bilgin varsa Custom ROM yapabilirsin.

Hocam diyelim dediginiz seyler oldu nasıl cozeris yeniden mi işletim sistemi kurulur.

Hocam sorguladım cihaz IMEI yazılımsal kayıt degil gibi galiba sorun olmaz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-16 171309.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-16 171309.png
    19,7 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı