Al kardeşimMIUI sürümünüzün yanındaki kodu paylaşın.
Başka yol yokmubendede aynı hata var. muhtemelen sendede fake rom vardır. yurt dışı olarak almıştım telefonu birkaç ay sonra telefoncuya götürüp dirençli imei attıracağım heralde o halleder
Yazılımınız resmi ancak anlamsız şekilde beta sürümündesiniz. Yine de güncelleyici ile manuel kurulum mümkün olmalı.Al kardeşim
Başka yol yokmu
Global son sürümü yükleyecem değilmiYazılımınız resmi ancak anlamsız şekilde beta sürümündesiniz. Yine de güncelleyici ile manuel kurulum mümkün olmalı.
Bu linkten istediğiniz herhangi bir sürümü indirin.
![]()
Download Redmi Note 13 Pro Firmware ROM TWRP (garnet)
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Firmware (garnet) ⭐ Redmi Note 13 Pro ROM ⭐ Redmi Note 13 Pro Global ROM - EU ROM - TWRP - Fastboot ROMmifirm.net
Ardından MIUI logosuna bastığınızda açılan güncelleyici ekranındayken ekranın ortasına ~7 kez dokunun. Geliştirici seçeneklerinin aktifleştirildiğine dair bir tost mesaj göreceksiniz. Daha sonra sağ üst köşedeki üç noktaya basarak açtığınız menüye yeni gelmiş olan "Güncelleme Paketi Seçin" seçeneğine basın ve indirdiğiniz ZIP dosyasını seçin. Sorun olmadığı takdirde güncelleme kurulacak ve yeniden başlattığınızda HyperOS'e geçmiş olacaksınız.
Cihazınız şuanda Hindistan yazılımında olduğu için yine yalnızca Hindistan yazılımı ile güncellenebilir. ZIP Stable kısmından indirdiğinizden emin olun.Global son sürümü yükleyecem değilmi
Zıp stable tam olarak anlamadım nedir acabaCihazınız şuanda Hindistan yazılımında olduğu için yine yalnızca Hindistan yazılımı ile güncellenebilir. ZIP Stable kısmından indirdiğinizden emin olun.
Attığınız ekran görüntüsünde Redmi Note 13 Pro+ yazısının hemen üstündeki seçeneklerden bahsediyorum. ZIP Stable sekmesi altındaki sürümlerden birini indirmelisiniz.Zıp stable tam olarak anlamadım nedir acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.