Redmi Note 13 Pro, PttAVM'de neden ucuz?

Onların yerine A25 5G veya bataryasının iyi olmasını istiyorsan M34 5G öneririm. Özellik olarak aynılar. A25 bir çift hoparlör, M34 de batarya olarak iyi.

O kadar eski cihaz yani kullanmaya değmez. 2,3 sene idare etsin diyorsan gayet iyiler A25 ve M34.

Ha bu arada bütçe az daha artarsa A35 5G al kesinlikle.

Hocam beyaz 64 kalmış temiz
7bine gel al git dedi onu alacağım

16Pro alacağım 2-3 ay sonra sefere çıkayım idareten arıyordum telefonu

2,3 ay sonra 16 pro alacaksan, 2,3 ay için para vermene gerek yokki. İdareten telefonun yoksa daha kötü bir şey al daha iyi, ya da hiç alma varsa telefonun. 7 bin niye veriyorsun beş para etmeyen telefona.

2,3 ay sonra 16 pro alacaksan, 2,3 ay için para vermene gerek yokki. İdareten telefonun yoksa daha kötü bir şey al daha iyi, ya da hiç alma varsa telefonun. 7 bin niye veriyorsun beş para etmeyen telefona.
Sana kalmış gene.

Birde 8 plus 2. elmi?

2,3 ay sonra 16 Pro alacaksan, 2,3 ay için para vermene gerek yok ki. İdareten telefonun yoksa daha kötü bir şey al daha iyi, ya da hiç alma varsa telefonun. 7 bin niye veriyorsun beş para etmeyen telefona.

Sana kalmış gene.

Bir de 8 Plus 2. el mi?

2-3 ay için evet lazım fakat şu an A21s var elimde leşin leşi telefon çekmiyor şarjda sıkıntı var telefon yavaş

8 Plus 2.el evet

2-3 ay için evet lazım fakat şu an A21s var elimde leşin leşi telefon çekmiyor şarjda sıkıntı var telefon yavaş

8 Plus 2.el evet
Güzel kazıklamış yakın arkadaşın, 4kdan fazla olmaz 2. else birde. Problem etmiyorsan alabilirsin ama kazıklamış seni. Yenilenmişleri bile 7Klarda. Sıfını bulmak zaten çok zor, 2. else ucuza verilmesi lazım. Milattan kalma telefon sonuçta. Ha ihtiyacın varsa al tekrar dediğim gibi, problem değilse para.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı