Çözüldü Redmi Note 13 uygulamalardaki reklamlar nasıl engellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Telefonun kendi uygulamalarındaki reklamları engellemek istiyorum, nasıl yapacağım? Telefonun ayarlarından DNS ekleme yöntemi vardı tam bilmiyorum, onu bilen varsa söyleyebilir mi? Ekstra bir uygulama yüklemek istemiyorum.

Çözüm
O ayar sadece müzik uygulamasında var zaten başka hiçbir uygulamada yok.
Temalarda da var. Bi buraya bak. HyperOS Reklamları Kapatma Metodu | DonanımHaber Forum

Dostum buldum. Ayarlar, parmak izi yüz verrisi ve ekran kilidi, gizlilik, alta gel ve reklam hizmetleri, orada reklamları kişiselleştir kısmını kapalı konumuna getir.
Telefonun kendi uygulamalarındaki reklamları engellemek istiyorum, nasıl yapacağım? Telefonun ayarlarından DNS ekleme yöntemi vardı tam bilmiyorum, onu bilen varsa söyleyebilir mi? Ekstra bir uygulama yüklemek istemiyorum.
Ayarlarına gir uygulamanın, oradan kapatma ayarı olacaktır dostum. Aynı telefon bende.

Ayarlarına gir uygulamanın, oradan kapatma ayarı olacaktır dostum. Aynı telefon bende.

Ben onu sadece müzik uygulamasında yapılıyor diye biliyorum dosya yöneticisinde öyle bir ayar yok.

Olanlarda kapatman lazım dostum dosya yöneticisi için ne yapabilirsinh pek bilmiyorum.

Temalarda da var. Bi buraya bak. HyperOS Reklamları Kapatma Metodu | DonanımHaber Forum

Dostum buldum. Ayarlar, parmak izi yüz verrisi ve ekran kilidi, gizlilik, alta gel ve reklam hizmetleri, orada reklamları kişiselleştir kısmını kapalı konumuna getir.

Çözüm
Temalarda da var. Bir buraya bak. HyperOS Reklamları Kapatma Metodu | DonanımHaber Forum

Hiçbir işe yaramıyor.

Temalarda da var. Bir buraya bak. HyperOS Reklamları Kapatma Metodu | DonanımHaber Forum

Hocam şu 2. dediğiniz değil de 1. dediğiniz işe yarıyor uygulamalar ayarlarından tek tek kapatılıyor ama dosya yöneticisinde bu ayar yok ötekilerde var.

Dosya Ekleri

• IMG_20250814_212202.jpg
    IMG_20250814_212202.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 14

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı