Redmi Note 14 telefonun şarjı hızlı tükeniyor

Kuzeythewarrior

Femtopat
Daha fazla  
Redmi Note 14 yeni aldım, daha yeni açtım. Şarjı 50’ydi; 5-10 dakika bile kurulum gerçekleştiremeden kapandı. Gittim şarja taktım, 30 saniye falan sonra otomatik SIM girme yerine girmiş. SIM’i girdim, yine kurulum yaptım. Baktım, şarj su akar gibi bitiyor; 7-8 dakika geçti, 7 şarj azaldı, sonra da kapandı. İade etmeyi düşünüyorum yarın veya ertesi gün önerilere göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 14 yeni aldım, daha yeni açtım. Şarjı 50’ydi; 5-10 dakika bile kurulum gerçekleştiremeden kapandı. Gittim şarja taktım, 30 saniye falan sonra otomatik SIM girme yerine girmiş. SIM’i girdim, yine kurulum yaptım. Baktım, şarj su akar gibi bitiyor; 7-8 dakika geçti, 7 şarj azaldı, sonra da kapandı. İade etmeyi düşünüyorum yarın veya ertesi gün önerilere göre.
5-10 dakikada kapanması normal değil, telefon yurtdışı mı yoksa mediamarkt gibi yerlerden mi aldın?

@Kuzeythewarrior iade etmelisin. Açıkca belirt ne sorunu olduğunu, yardımcı olacaklardır.

Şarjı yüzde 50 iken kapanması dediğine göre hiç normal değil. İade et veya yenisini talep et. Bana kalırsa Samsung tarafına geç.

Bütçe?

Bütçene göre uygun olanı seçebilirsin. 36 önerimdir.

Bütçe?

Bütçene göre uygun olanı seçebilirsin. 36 önerimdir.

2 yıla ana ekranda kasacak One UI'lı a serisi onermek hiç mantıklı değil A36 hariç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı