Redmi Note 5'in ekranı bir anda gidiyor

frodobagginss

Hectopat
Daha fazla  
Dün WhatsApp'ta yazışırken birden ekran sapıttı aşağı yukarı kaymalar ekran kapanıp açılması vs dedim herhalde gitti anakart yandı. Sonra durdu yeniden yaptı vs telefona vurunca bir süre yapmıyor bir daha yapıyor sonra ekran yine kafayı yemiş gibi oluyor. Telefonum Redmi Note, 5

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün WhatsApp'ta yazışırken birden ekran sapıttı aşağı yukarı kaymalar ekran kapanıp açılması vs dedim herhalde gitti anakart yandı. Sonra durdu yeniden yaptı vs telefona vurunca bir süre yapmıyor bir daha yapıyor sonra ekran yine kafayı yemiş gibi oluyor. Telefonum Redmi Note, 5

Ekranda sorun var muhtemelen garanti süresi dolmadıysa verin garantiye.

Fotoğraf atar mısın?
Hocam araştırmalarım sonucu ekran filminden olma ihtimali nın yüksek olduğunu öğrendim yaklaşık 3 saattir yapmadı yapsa da fotoğraf çekemem ki karışıyor ekran çorba gibi

3 yıl oldu alalı ekran filmi değişim ücreti kaç TL dir

3 yıl oldu alalı ekran filmi değişim ücreti kaç TL dir

Hocam araştırmalarım sonucu ekran filminden olma ihtimalinın yüksek olduğunu öğrendim yaklaşık 3 saattir yapmadı yapsa da fotoğraf çekemem ki karışıyor ekran çorba gibi

3 yıl oldu alalı ekran filmi değişim ücreti kaç TLdir

3 yıl oldu alalı ekran filmi değişim ücreti kaç TLdir

Yaptırdığın yere göre değişir Xiaomi teknik servis kaça yapar bilemem araştırın bulursunuz zaten.

Yaptırdığın yere göre değişir Xiaomi teknik servis kaça yapar bilemem araştırın bulursunuz zaten.

Araştırıp bulamazsanız bir bayiden aldıysanız oraya götürün onlar ilgilenir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı