Redmi Note 6 Pro kendini yeniden başlattı

Morali Bozuk

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese selam. Yaklaşık 1 buçuk yıldır Xiaomi Redmi Note 6 Pro kullanıyorum. 10 dakika öncesinde güç tuşuna elim değdiği anda kendini açıp kapatmasını fark ettim. Derste olduğum için çok takmadım fakat mesaj yazarken bir anda telefon kafayı yedi. Kendini yeniden başlattı. Tekrar açıldı ve yine kendi kendine bir şeyler yapmaya başladı. Servise götürmek isterim ama 20 gün içerisinde gelecek ve böyle bir şeyi istemiyorum. Ne yapmam gerekli? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam galiba tuşunuz bozulmuş ve en ufak dokunuşta tuşa basılıyor gibi algılıyor. Ben de Xiaomi Mi 8 Lite vardı ve art arda böyle sürekli kapama tuşuna basmıştım ve telefon kafayı yiyip bir 6 saat falan şarjı biteseye kadar kendini yeniden başlatıp durmuştu. Şarja taktıktan sonra ise bir sıkıntı kalmadı ama olsun. Galiba sizin ki de bu olaya benziyor gibi. Aktarmak istedim.

Hocam galiba tuşunuz bozulmuş ve en ufak dokunuşta tuşa basılıyor gibi algılıyor. Ben de Xiaomi Mi 8 Lite vardı ve art arda böyle sürekli kapama tuşuna basmıştım ve telefon kafayı yiyip bir 6 saat falan şarjı biteseye kadar kendini yeniden başlatıp durmuştu. Şarja taktıktan sonra ise bir sıkıntı kalmadı ama olsun. Galiba sizin ki de bu olaya benziyor gibi. Aktarmak istedim.

Evet hocam. Şu an telefonu kapattım. Birkaç saat kapalı dursun. Tekrar açtığımda aynı sorunu yaşarsam eğer dediğiniz gibi şarja takarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı