Ekranı ayrıldı, ayrılınca da hafif bir zorlamayla bu kablo koptu.
Bunun masrafı nedir tamir olur mu?
(Geri kullanılmayacak yeni telefona geçeceğim, sadece içindeki bilgiler önemli benim için.)
Ekran flexi kopmuş gibi dururlyor resimde. Çok net değil. Bir teknik servise giderseniz elinde varsa içinde ki bilgileri alıp verebilir.Eki Görüntüle 1722847
Ekranı ayrıldı, ayrılınca da hafif bir zorlamayla bu kablo koptu.
Bunun masrafı nedir tamir olur mu?
(Geri kullanılmayacak yeni telefona geçeceğim, sadece içindeki bilgiler önemli benim için.)
Evet bilgileri anladım fakat içinde her şeyimin bağlı olduğu Google hesabına giriş için şu anki cihazımdan onay istiyor.Ekran flexi kopmuş gibi dururlyor resimde. Çok net değil. Bir teknik servise giderseniz elinde varsa içinde ki bilgileri alıp verebilir.
Aynı olayı bende yaşamıştım. Yukarıdan onay bildirimi gelecek. Ona tıklayın.Evet bilgileri anladım fakat içinde her şeyimin bağlı olduğu Google hesabına giriş için şu anki cihazımdan onay istiyor.
Telefonun ekranında görüntü yok o yüzden onay da veremiyorum.Aynı olayı bende yaşamıştım. Yukarıdan onay bildirimi gelecek. Ona tıklayın.
Eski cihazınıza mı geldi onay ?Telefonun ekranında görüntü yok o yüzden onay da veremiyorum.
Fotoğrafını attığım ekrana görüntü gelmeyen cihaza geliyor onay dolayısıyla erişemiyorum.Eski cihazınıza mı geldi onay ?
Şifre istemeden mi kod geliyor ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.