Redmi Note 7 için batarya tavsiyssi

Exzking3

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 yıllık telefonumun bataryası ölmüş durumda. Batarya almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Deji veya orijinal denilerek satılan mi.web.tr, market.miuiturkiye.net sitelerinden alacağım sanırım. Daha önce bu sitelerden batarya alıp kullanan var mı? Orijinal almak önceliğim. Fakat bu sitelerde satılanlar orijinal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal alıp hızlı şarj kapalı olarak kullan. Hızlı şarj kapatma seceneği yoksa 5V 2A adaptör kullan.

Sorun aslında bu, orijinal mi değil mi bilemiyorum. Orijinal olduğu söyleniyor ama. Daha önce bu sitelerden alıp kullanan varsa yorumunu görmek lazım.
Hiç bilmediğim siteler olduğu için bir şey diyemem bu konuda. Mi tarafında ürünüm olmadığı için bilmediğim siteler. Mi'nin kendi mağazalarını arayarak bu durumu danışabilirsin veya ülkede resmi bir müşteri hizmetleri varsa ona da danışabilirsin.

Hiç bilmediğim siteler olduğu için bir şey diyemem bu konuda. Mi tarafında ürünüm olmadığı için bilmediğim siteler. Mi'nin kendi mağazalarını arayarak bu durumu danışabilirsin veya ülkede resmi bir müşteri hizmetleri varsa ona da danışabilirsin.

Deji batarya hakkında, 6 aydan sonrasında bozulduğu şeklinde yorumlar var. Kullandınız mı daha önce? Daha ucuz duruyor fakat sanırım ekstra sorunları da var.

Deji batarya hakkında, 6 aydan sonrasında bozulduğu şeklinde yorumlar var. Kullandınız mı daha önce? Daha ucuz duruyor fakat sanırım ekstra sorunları da var.
iPhone için kullandım, 2 yıl sonra sanırım bu batarya da bitmeye başladı diye düşündürdü. Oyun falan oynarken orijinale göre daha çabuk bitiyordu bir de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı