Redmi Note 8 depolama hatası

Thunder Lord

Femtopat
Daha fazla  
ROM soft brick olan Redmi Note 8 cihazıma TWRP ile ROM attım ilk başta normaldi sonra depolama alanını göstermemeye başaldı tekrardan ROM atınca depolama alanını hafıza kartı olarak gösteriyor ve telefona hiçbir şey yüklenmiyor depolama alanının tamamen dolu olduğunu söylüyor hafıza kartını çıkardığımda depolamaya girdiğimde yalnızca bir saniye diyor ama hiçbir şey göstermiyor ama hafıza kartını takınca dosyaları gösteriyor içimden bir ses sistemin ana belleğinin SD kart olduğunu söylüyor ROM'u SD kart aracılığıyla attım Mi Flash tool ile ROM atarsam düzelir mi? (ACİL!)

Son düzenleme:
ROM soft brick olan Redmi Note 8 cihazıma TWRP ile ROM attım ilk başta normaldi sonra depolama alanını göstermemeye başaldı tekrardan ROM atınca depolama alanını hafıza kartı olarak gösteriyor ve telefona hiçbir şey yüklenmiyor depolama alanının tamamen dolu olduğunu söylüyor hafıza kartını çıkardığımda depolamaya girdiğimde yalnızca bir saniye diyor ama hiçbir şey göstermiyor ama hafıza kartını takınca dosyaları gösteriyor içimden bir ses sistemin ana belleğinin SD kart olduğunu söylüyor ROM'u SD kart aracılığıyla attım Mi Flash tool ile ROM atarsam düzelir mi?
Hocam Xiaomi her şeyi şifreliyor, kaçışınız yok. Normalde TWRP şifre sorar, ama MIUI sağ olsun sormuyor. Mount vs. denediniz mi? Sdcard zaten depolama alanı. Storage'a girerseniz emulator falan gorürsünüz.
SDcard da birşey gorunmuyorsa mount vs. edin.
Gorunuyorsa da sifrelidir, root vs atamazsiniz.

Mount'dan sdcardi seçin. Belki olur.

Hocam Xiaomi her şeyi şifreliyor, kaçışınız yok. Normalde TWRP şifre sorar, ama MIUI sağ olsun sormuyor. Mount vs. denediniz mi? Sdcard zaten depolama alanı. Storage'a girerseniz emulator falan gorürsünüz.
Sdcard da bir şey gorunmuyorsa Mount vs. edin.

Hocam Mi Flash tool ile olur mu onu bana söyleyebilir misiniz? Hocam lütfen durum acil.

Sdcard da bir şey gorunmuyorsa Mount vs. edin.

Hocam bir de unmount etmek gerekmiyor mu çıkarmak için.

Son düzenleme:
TWRP yöntemi Xiaomi telefonlarin bazılarını kitleyen lanet ettiren bir yöntemdir, tavsiyem Mi Flash tool ile kendi ROM'unu kurun.

Sizin kilitlediginizi söylemedim, çevremde TWRP ile ROM yuklemeye çalışıp o ekranda kalan çok insan var o yüzden yapmamasını söyledim.

O insanlar becerememis o zaman. Hayatimda hiç Mi Flash tool kullanmadim her ROM'u TWRP ile yukledim hiçbir sorun olmadi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı