T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #11 Mervenr dedi: Ekranımda 2 tane belirgin çizik var kabul etmezler mi şimdi benim telefonumu? Genişletmek için tıkla... Maalesef kabul etmezler. Telefonum ekranı kırık,değişim ücreti ise 600 tl işçilik dahil olmadan.
Mervenr dedi: Ekranımda 2 tane belirgin çizik var kabul etmezler mi şimdi benim telefonumu? Genişletmek için tıkla... Maalesef kabul etmezler. Telefonum ekranı kırık,değişim ücreti ise 600 tl işçilik dahil olmadan.
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 20 Mart 2021 #12 Mervenr dedi: Ekranımda 2 tane belirgin çizik var kabul etmezler mi şimdi benim telefonumu? Genişletmek için tıkla... Ghost Screen (Hayalet Ekran) hatasının ekranın dışındaki çizik ile alakası yoktur. Donanım hatasıdır ve kronik sorun. Cihazı garantiye gönderin ve ekran değişimi talep edin.
Mervenr dedi: Ekranımda 2 tane belirgin çizik var kabul etmezler mi şimdi benim telefonumu? Genişletmek için tıkla... Ghost Screen (Hayalet Ekran) hatasının ekranın dışındaki çizik ile alakası yoktur. Donanım hatasıdır ve kronik sorun. Cihazı garantiye gönderin ve ekran değişimi talep edin.