Redmi Note 8 cihazım, ROM atarken bootloader kilitlenmesi sonucu recovery loopa girdi. QFIL üzerinden ROM atayım derken sanırım bir şeyi yanlış yaptım ve şu an açma tuşuna basılı tutuyorum ekran anlık siyah olarak açılıyor ve geri kapanıyor.
Oplossingen voor desktop-toegang op afstand van TeamViewer: maak verbindingen met externe apparaten, bied ondersteuning op afstand en werk online samen ➤ Gratis voor persoonlijk gebruik!
Oplossingen voor desktop-toegang op afstand van TeamViewer: maak verbindingen met externe apparaten, bied ondersteuning op afstand en werk online samen ➤ Gratis voor persoonlijk gebruik!
Hocam kişisel problemler yaşıyorum bu aralar.
Acilen şehir dışına çıktım bilgisayar da yanımda değil en yakın pazartesi yapabilirim. @MasterRei@Umut Nas@Kullanıcı311 Hocalarım brom mod üzerinden rom atarlar pazartesiye kadar.
EDL üzerinden ROM atman için modlu elf dosyalarına ihtiyacın var. Eğer modlu elf dosyaları yok ise yetkili MI hesabına ihtiyacın var. İkisi de yoksa yapılabilecek bir şey yok.
Hocam crackli chimera kullanmaktan başka çareniz yok sanırım. @Heribert Yavuz hocam sizde chimera vardı. @Alarko Kombi hocam sanırım sizin yetkili hesabınız vardı.
Hocam crackli chimera kullanmaktan başka çareniz yok sanırım. @Heribert Yavuz hocam sizde chimera vardı. @Alarko Kombi hocam sanırım sizin yetkili hesabınız vardı.
Xiaomi Cihazı Kullanıp Rom Root işleriyle Uğraşan Kullanıcıların Başına Gelebilecek En Korkunç Olaylardan Biri Brick Olması. Yeni ve Güncel Cihazlarda Yetkili (Auth) Hesap Olmadan Bu Durumu Çözebilmek Çok Çok Zor. Ama Bir Şekilde Yetkili Hesabı Aşmanın Bir Yolu Bulunuyor Buda Onlardan Biri...